Tehnički kutak > Garaža

Luna Vision II - animatrix

<< < (104/150) > >>

animatrix:
Budem slikao sve sto radim, upravo sam napravio jos 2 nosaca kopci od plastike, jedva cekam poceti raditi sa stakloplastikom! Boju cu promjeniti, 90% sam za metalik plavu tipa opc boja, nijansa gore-dolje.. Oko motora ce biti kemije, mozda i puno, ali tome se najvise veselim

duka:
ajde, bilo bi i vrjeme da i ti pocnes neku kemiju, ovo dosad je bilo samo zagrijavanje :toothy12: ak mozemo mi kemijat onda mozes i ti kad nam ionako govoris sta da radimo hahahah

Miki-speedy:

--- Citat: animatrix - 01 Studeni, 2011, 01:37:14 ---Budem slikao sve sto radim, upravo sam napravio jos 2 nosaca kopci od plastike, jedva cekam poceti raditi sa stakloplastikom! Boju cu promjeniti, 90% sam za metalik plavu tipa opc boja, nijansa gore-dolje.. Oko motora ce biti kemije, mozda i puno, ali tome se najvise veselim

--- Kraj citata ---
Dobar izbor!
Jos na nju dodat malo perle i ne moze bolje :icon_thumright:

animatrix:

napravio sam bocne, bit ce muka raditi 2 crne trokutaste plastike koje se sarafe na te crvene bocne, posto sam njih bojao sprejem, sad moram sve ostatke spreja skinit da se slijedeca boja uspije uhvatiti... to ce bit uzas.. benzinom sam prao plastike i ovima se boja pocela topiti..

karlo-sp:
kupi si desol   :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju