Tehnički kutak > Garaža
Luna Vision II - animatrix
luna500rr:
Ma samo snimi di zalipi kazaljku, sve da mu 2-3min triba opravdano je kad zalipi kazaljku :notworthy:
animatrix:
jbg, kontam da bi mi trebalo po ovome vremenu previse ceste da kazaljka ucini svoje, a i ima auta na cesti tako da sam snimio koliko je isao..
dusVu:
neznam jel to zbog videa il sta al cini mi se da je bolje punio onu vecer, samnom za cas preko 80 po satu i skoro lupi u plastiku ovu a imam 75+ kila a mislim da si i ti tu negdje..svejedno ja mislim da zbog videa izgleda tak malo tromije..inace kinez ide stvarno fino , sad ga nemoras ganjat pun gas da bi fino pratio promet na 70+ al gust je gust :icon_thumright: nego jesi mjerio jos potrosnju?
animatrix:
ma preko dana ide losije, osjetno losije, cim sunce malo popusti osjeti se kako bolje poteze.. sad sam racunao potrosnju, 200km sa 7.5L sto je 3.75L/100
na skuteru nema sta radit OSIM, imam osjecaj da mi je zvono iskrivljeno, na 55 se cuje zvuk neceg sto se vrti a da nije u centru pa radi onako neki zvuk a i vibracije.. morat cu vidit sta s time..
3alfa3:
--- Citat: animatrix - 09 Srpanj, 2011, 08:24:11 ---imam osjecaj da mi je zvono iskrivljeno, na 55 se cuje zvuk neceg sto se vrti a da nije u centru pa radi onako neki zvuk a i vibracije.. morat cu vidit sta s time..
--- Kraj citata ---
Da je problem u iskrivljenom zvonu, to bi jako osjetio na startu. Ne vjerujem da ti trese na toj brzini zbog zvona
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju