Tehnički kutak > Garaža
Luna Vision II - animatrix
pralas:
--- Citat: walkay - 08 Srpanj, 2011, 15:39:18 ---Gdje si ti bio... mi smo uvijek bili na okupu, a ti uvijek bez skutera... :laughing7:
--- Kraj citata ---
sam se vi zajebavajte oderat cu vas sa serijalom :laughing7:
doritos:
fino ide to zračno lađenje :icon_thumright:
animatrix:
hehe da i ja nesto kazem,
setup je dr evo ac netaknut, leo vince tt, cpi variomat koji penje vislje remen od serijskog variomata, preradjene polutke da se sire vise neg inace, mina 105mm kvacilo sa zvonom, 804x17.5 remen, AC getriba, 16mm karb sa diznom 83, preradjen airbox, i nesto mozda bitno yamahin cdi sa roxa koji bi trebao vrtiti do 13000.. skuter bi se trebao vrtiti oko 7500 kroz ubrzanje i tjerati preko 9000 da ide toliko.. nemam obrtaljku pa neznam koliko je tocno sve.. al znam da se zelim poganjati s deckima iz os i valpova (i kopaceva) :laughing7:
pralas:
drzi yamahin cdi i preko 13 000 vjeruj mi,testirano ;D
inace fino to ide u krajnjoj,jos samo snimi ubrzanje da ne ispadne da je top speed dobar a ubrzanje za k**ra* :icon_biggrin:
animatrix:
ma i ubrzanje je fino, ali preko dana se brzo ugrije i utromi, pogotovo kad je vani ovakva zega, a i brzinomjer je dosta trom na podizanju kazaljke tako da nema neke velike razlike u odnosu na 50cc kao takvo.. al snimit cu..
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju