Tehnički kutak > Garaža

Luna Vision II - animatrix

<< < (8/150) > >>

animatrix:
jedna mi ledica ne radi, to je 700kn, a druga je 1000kn za atest, a kao na atestu bih pao.... iste takve ledice se prodaju u trgovinama za ugradnju u poziciju auta i neznam jesu koga zaustavili i srali... al jos da je to plava boja pa u redu, ne smije se, al to je bijela ledica koja vuce na plavo, nesto kao xenon 6000K

luna500rr:
Oko cega se vi zamarate, meni kratki spoj u desnom faru pa sam ga na jacku samo istekao, u ljevom mi je crvena pozicija, truba mi je slicna kao ona policijska...
Nisam ni zno stari otrao takav skuter na tehnicki ni blokadu nisam stavio, svjetli lampa od ulja, aku slab totalno pa zmigavac brzo zmirka i opet je prosao tehnicki i produljio registraciju :notworthy:

animatrix:
da dodam jos sta sam radio po skuteru, prosle godine bojao interijer farova i zmigavaca u crnu boju, ove godine vilicu isto u crnu. na zimu planiram srebrnu plastiku sto stoji ispod sica isto u crnu.

crvene ledice ispod dashboarda

i nesto sto nisam vidio do sad na ijednom skuteru, ubacio sam ledice ispod sica da po mraku mogu fino naci gedoru 10 i napraviti polugeneralku motora u hodu  :frajer:

wonderkid:
kaj si vilice sa sprejo farbal ili na kompresor

Jump33r:

--- Citat: wonderkid - 17 Rujan, 2010, 20:28:52 ---kaj si vilice sa sprejo farbal ili na kompresor

--- Kraj citata ---

Vilice "prebolesno" izgledaju.. :o :o  :binkybaby:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju