Tehnički kutak > Garaža
Luna Vision II - animatrix
x-plorer:
--- Citat: Jump33r - 15 Rujan, 2010, 00:24:56 ---:omfg: , a odakle van sve te ideje... :icon_biggrin: mozda bi van bilo jednostavnije da kupite komad lima.. :dontknow: :toothy3: :binkybaby:
--- Kraj citata ---
kolega a od cega je bocna stranica ako nije od lima ?????
btw dao sam samo ideju i rekao covjeku od cega moze napravit...
naravno da moze kupit komad lima zasto ne...
al uvik ostaje ona parola snadji se
Faba:
--- Citat: Jump33r - 15 Rujan, 2010, 00:24:56 ---:omfg: , a odakle van sve te ideje... :icon_biggrin: mozda bi van bilo jednostavnije da kupite komad lima.. :dontknow: :toothy3: :binkybaby:
--- Kraj citata ---
evo ti jedan :omfg: malo manje spammaj,ako imas sta pametno rec,nekom pomoc reci,ako ne,radije presuti i uci
meni je skuter stvarno prekrasan...kako to da su ti plastike tako sjajne,jesi ih polirao s nekim cudim ili?predobro izgledaju za takvu kilometrazu :icon_thumright:
luna500rr:
Kod lune je fora sto ce ruzno izgledat svaka ravna povrsina, treba izmislit nesto s plastikom ili maskom od nekog skutera, makar baotiana, samo da je zaobljeno, da prati liniju repa, jer je rep prevelik da bi ljepo stajala ravna tabla...
Ja cu svog nazimu laganini sredjivat, od smole i vlakana cu radit podrepinu, al na sarafe da mogu skinit kad ocu...
animatrix:
polirao sam je al davno, prosle godine zadnji put. inace skuter ne drzim na suncu da ne izblijedi boja jer je akrilna. pokusavam paziti na sitnice, jer plastike kineza starog 2god je kao talijan star 6god. popucalo mi je nekoliko nosaca pa je klimava lijeva strana ispod sica, a nemogu zakrpat, uvijek pukne. kontam to rijesiti kad ubacim undertail, pa sve zasarafit.
sinoc frenda zaustavili na mom skuteru, zbog pozicije koju sam radio 1000kn kazne, sva sreca pa ga je pustio, ledica lagano plavo svijetli iako je bijela. danas moram sve rastavit i vratit original tinjalice one...
neven92:
pa kaj nije kazna za tak nesto pout plavih pozicija, neonke i to oko 300kn,nema sanse da je 1000kn
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju