Tehnički kutak > Garaža
Luna Vision II - animatrix
RaspaNRG:
--- Citat: JogFromYamaha - 04 Ožujak, 2011, 20:42:29 ---ne velim da svi cvikaju na 14000 al sam vec dosta pia masina imao koje su mi dosle sve oko te kilometraze
jer bi izgubile kompresiju ili bi karika skocila
velim to sam uocio samo na novijim godistima lc modelima.
daleko do tog da svi na 14000 crkavaju
al razlog cvikanja je najcesce neodrzavanje tipa puko mikroremen ili zaribala uljna ili bilo premalo vode pa pregrijo se i sl
tako da ne moras se previse bojat ak ga odrzavas
--- Kraj citata ---
pa odrzavanje je na razini tako da se nadam da nece biti nekih problema :notworthy:
JogFromYamaha:
onda se ne moras bojat
al nazalost ima hrpa ljudi koja u 5 godina kak ima skut nikad nije oprala fergazer i diznica se zacepi djelomicno i mremalo benge pusta i pregrije masina i cvika
zalosno je barem meni gledat dok neko ubije 20000kn skut zbog cistog nemara i zato jer se ne brine
i taj isti se onda cudi kak moze kostat termogrupa tak puno i zasto sad on mora pol masine mjenjat jer kao on nije nista kriv i niko mu nije rekel
da nekaj mora raditi.
RaspaNRG:
--- Citat: JogFromYamaha - 04 Ožujak, 2011, 20:49:52 ---onda se ne moras bojat
al nazalost ima hrpa ljudi koja u 5 godina kak ima skut nikad nije oprala fergazer i diznica se zacepi djelomicno i mremalo benge pusta i pregrije masina i cvika
zalosno je barem meni gledat dok neko ubije 20000kn skut zbog cistog nemara i zato jer se ne brine
i taj isti se onda cudi kak moze kostat termogrupa tak puno i zasto sad on mora pol masine mjenjat jer kao on nije nista kriv i niko mu nije rekel
da nekaj mora raditi.
--- Kraj citata ---
po meni za takve nije skuter.. dat mu bicikl pa nek pedala.. nema goriva nema pregrijavanja i stvar rijesena... :dontknow:
Nikola_VU:
--- Citat: RaspaNRG - 05 Ožujak, 2011, 01:24:36 ---po meni za takve nije skuter.. dat mu bicikl pa nek pedala.. nema goriva nema pregrijavanja i stvar rijesena... :dontknow:
--- Kraj citata ---
ma takima ni romobil bez kocnice ne bi dao
JogFromYamaha:
to se zove tatin sinek kojem tata kupi sve kaj pubertetlija hoce.
Jer mali nikad nije ga ni kupil ni opral ni natocil s svojom lovom
i ligabo racku za to kaj nesto unisti jer mora samo tatu za rukav stepat
i tata otpre novcanik.
Pa meni bratic pricao za svog susjeda koji (dok je jos stari zakon bio prije dobrih 10 godina)
naprcao starog da mu plati vozacki za motor i da mu kupi dukati 748 ak se ne varam
Uglavnom malac polozio, tatek kupio motor i dok su se vozili iz zg-a doma balavac
je isao vidjet kolko to cudo moze ici pa nabio gas do jaja i izletio u grabu i totalka
nije ni regan ni osiguran bio. To ti je primjer tatinog sineka.
Ok to je bilo offtopic ;D
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju