Tehnički kutak > Garaža
Luna Vision II - animatrix
R@kija:
--- Citat: JogFromYamaha - 05 Ožujak, 2011, 11:24:06 ---to se zove tatin sinek kojem tata kupi sve kaj pubertetlija hoce.
Jer mali nikad nije ga ni kupil ni opral ni natocil s svojom lovom
i ligabo racku za to kaj nesto unisti jer mora samo tatu za rukav stepat
i tata otpre novcanik.
Pa meni bratic pricao za svog susjeda koji (dok je jos stari zakon bio prije dobrih 10 godina)
naprcao starog da mu plati vozacki za motor i da mu kupi dukati 748 ak se ne varam
Uglavnom malac polozio, tatek kupio motor i dok su se vozili iz zg-a doma balavac
je isao vidjet kolko to cudo moze ici pa nabio gas do jaja i izletio u grabu i totalka
nije ni regan ni osiguran bio. To ti je primjer tatinog sineka.
Ok to je bilo offtopic ;D
--- Kraj citata ---
ja se nebi nimalo zalio da mi stari kupi motor,natoci mi ga,evo ajde ja bi si vjerovatno i opro!!
i uopce mi enbi smetalo da mi neko govori tatin sinek,nit brige nit pameti,samo vozi haha
animatrix:
update, slini mi semering primara i tu gubim ulje, natocio novo ulje u getribu, staro je staro mozda 6mj i tamno sivo je.. matica koja se zavrce na radilicu je skoro potrosena, navoj na radilici je banana i kontam da cu uskoro morati mijenjati to sve opet... :sad1:
uzeo sam rastavit auspuh jer mi u zadnje vrijeme postao jako glasan, vuna izgorila i pljuvao je ulje stalno.. skontao sam da su rupice na prigusivacu dosta uske, oko 2mm, uzeo sam burgiju 4mm i prosirio sve rupice na cijevi, nanovo namotao vunu ali sam otkinio izgoreni dio. procistio ekspanzijsku komoru benzinom, imam dojam kao da ima pregrade u auspuhu, nasuo sam pola litre benge u njega, na prvo okretanje mi je iscurilo jedva deci, 5min sam vrtio auspuh dok nije sve iscurilo..
sklopio sam ga i upalio, nebo i zemlja razlika, nema vise onog kreketanja, na leru tihi duboki ton, na gasu onak mekan ton, jako fino :icon_thumright:
drift KING:
o kojem je spuhu rijec? nevidim jer idem preko moba
Bubreg:
--- Citat: drift KING - 22 Ožujak, 2011, 16:57:18 ---o kojem je spuhu rijec? nevidim jer idem preko moba
--- Kraj citata ---
LeoVince TT cini mi se ..
pralas:
TT
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju