Tehnički kutak > Garaža
Luna Vision II - animatrix
ivanm:
--- Citat: animatrix - 04 Veljača, 2011, 09:42:04 ---bio je jedan cilindar 50cc LC bez klipa za neku sicu pa sam kontao mozda to.. isao bi taman izmedju 50 i 70cc AC..
za variomat muku mucim, cekam frenda da kupi multivar za svog nrg-a pa da drpim njegov vario i testiram kako da ga uglavim na svoju radilicu.. od drugog frenda planiram uzeti 134mm polutke starijeg tipa, nabavio sam za svaki slucaj i novo kvacilo, pa cemo vidit kako starta s tolikim "tanjurom" odozada
btw, bolcna mi je 10mm
--- Kraj citata ---
stavljao bi LC? to je malo veća kemija..
luna500rr:
--- Citat: ivanm - 04 Veljača, 2011, 11:49:29 ---stavljao bi LC? to je malo veća kemija..
--- Kraj citata ---
Nije na luni, nabavi termo grupu, kiler s crjevima i posudom od f12 za 100-150kn na trznici i ja mu dam pumpu u zamjenu za klip od lune, poklonim mu i dva ventilatora od napajanja kompa da mu bolje hladi :icon_biggrin:
animatrix:
a daaaj... nekako moram stvorit jos jedan klip :icon_biggrin:
animatrix:
Mali update, danas s frendom napravio djir, skuter ide super jedino sto mi zvoni nesto u motoru a sumnjam na karike. nesto me iznenadilo na sto sam postao ponosan kakav smo posao s portanjem frend i ja obavili, drzim NRG-a power DD sa RR-om od starta do moje krajnje, gdje mi nrg krene odlaziti. stvarno sam se iznenadio da mi skuter tako dobro ide. zadovoljan sam, do 3.mj cu staviti nove karike i iglicasti gore, mozda iskemijam nesto u vezi prijenosa i to je to. SAMO GASSS! TOCI GA!
pralas:
--- Citat: animatrix - 06 Veljača, 2011, 21:27:35 ---Mali update, danas s frendom napravio djir, skuter ide super jedino sto mi zvoni nesto u motoru a sumnjam na karike. nesto me iznenadilo na sto sam postao ponosan kakav smo posao s portanjem frend i ja obavili, drzim NRG-a power DD sa RR-om od starta do moje krajnje, gdje mi nrg krene odlaziti. stvarno sam se iznenadio da mi skuter tako dobro ide. zadovoljan sam, do 3.mj cu staviti nove karike i iglicasti gore, mozda iskemijam nesto u vezi prijenosa i to je to. SAMO GASSS! TOCI GA!
--- Kraj citata ---
drzis od raspudica nrg-a? :o
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju