Tehnički kutak > Garaža
Luna Vision II - animatrix
Kamba:
To je super,onda samo novu termo grupu i ajmo dalje!
luna500rr:
Sve si rjesio samo nisi ono sto trebas :toothy12:
Nabavi variomat da valja, ako ces vec mjenat termogrupu navbavi kit, ima ti negdi na trznici 300kn malossi sport bez karika, a ako mislis busit i ta sranja javi meni na pm iman nesto za busit...
ivanm:
pa da, idealno... uzmi kit za minarelli bez klipa, stavi unutra 12mm klip RMS i super..
animatrix:
bio je jedan cilindar 50cc LC bez klipa za neku sicu pa sam kontao mozda to.. isao bi taman izmedju 50 i 70cc AC..
za variomat muku mucim, cekam frenda da kupi multivar za svog nrg-a pa da drpim njegov vario i testiram kako da ga uglavim na svoju radilicu.. od drugog frenda planiram uzeti 134mm polutke starijeg tipa, nabavio sam za svaki slucaj i novo kvacilo, pa cemo vidit kako starta s tolikim "tanjurom" odozada
btw, bolcna mi je 10mm
RaspaNRG:
--- Citat: animatrix - 04 Veljača, 2011, 09:42:04 ---bio je jedan cilindar 50cc LC bez klipa za neku sicu pa sam kontao mozda to.. isao bi taman izmedju 50 i 70cc AC..
za variomat muku mucim, cekam frenda da kupi multivar za svog nrg-a pa da drpim njegov vario i testiram kako da ga uglavim na svoju radilicu.. od drugog frenda planiram uzeti 134mm polutke starijeg tipa, nabavio sam za svaki slucaj i novo kvacilo, pa cemo vidit kako starta s tolikim "tanjurom" odozada
btw, bolcna mi je 10mm
--- Kraj citata ---
sto se mene tice dodi ti odmah sada po vario ako oces.. ionako mi skuter stoji u garazi, nit ga palim nit ga vozim....
dodi, skini i sebi isprobaj pa cemo vidjeti ta i kako.. :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju