Općenito > Servisi

Kaj treba da bi se mogo otvoriti vlastiti servis ?

<< < (2/5) > >>

pm_xtech 59:
Ma nije problem u novcu, nek za firmu im odma moraš dat popis radnika,knjigovođa i pizde materine., ja isto mislim da je bolje firmu otvorit nije neki velik trošak 6000kn...al kad imaju te neke glupe zahtjeve :angry7: :angry7:

brijac:

--- Citat: pm_xtech 59 - 12 Rujan, 2010, 21:53:06 ---Ma nije problem u novcu, nek za firmu im odma moraš dat popis radnika,knjigovođa i pizde materine., ja isto mislim da je bolje firmu otvorit nije neki velik trošak 6000kn...al kad imaju te neke glupe zahtjeve :angry7: :angry7:

--- Kraj citata ---
ko ti je to reko???knjigovođu ionak moraš imat...bio obrt ili firma,ak oćeš ja ti prodam firmu u mirovanju..javi na pp

veka84sb:
Ako hoces nesta otvarati fino kod nekog racunovodje na konzultacije i savjetovanje malo ga podmazes sa 100-200-500kn pa ces imati sve informacije iz prve ruke o rupama u zakonu i savjete kako i sta ... Posljie toga se odlucis ,kako i sta tebi vise odgovara ;)

Pupo:

--- Citat: veka84sb - 13 Rujan, 2010, 09:46:37 ---Ako hoces nesta otvarati fino kod nekog racunovodje na konzultacije i savjetovanje malo ga podmazes sa 100-200-500kn pa ces imati sve informacije iz prve ruke o rupama u zakonu i savjete kako i sta ... Posljie toga se odlucis ,kako i sta tebi vise odgovara ;)

--- Kraj citata ---

ovo je jedini pravi odgovor, trebaš otić nekome na konzultacije ko ima zakone i sve u malom prstu da ti kaže šta, gdje, koliko, koga i sve. Vamo možeš dobit neke okvirne informacije.

I istina je da kad imaš obrt odgovaraš svekolikom svojom imovinom, a ako firmu otvoriš, onda samo do visine temeljnog kapitala. Iako ti ni ovo prvo nebi trebalo bit problem jer otvaraš da nešto zaradiš, a ne da varaš nekoga...

brijac:

--- Citat: Pupo - 13 Rujan, 2010, 10:10:34 ---ovo je jedini pravi odgovor, trebaš otić nekome na konzultacije ko ima zakone i sve u malom prstu da ti kaže šta, gdje, koliko, koga i sve. Vamo možeš dobit neke okvirne informacije.

I istina je da kad imaš obrt odgovaraš svekolikom svojom imovinom, a ako firmu otvoriš, onda samo do visine temeljnog kapitala. Iako ti ni ovo prvo nebi trebalo bit problem jer otvaraš da nešto zaradiš, a ne da varaš nekoga...

--- Kraj citata ---
nema to veze s varanjem,zamisli da mu dođe jedan razbijeni motor,po mogućnosti neki skupi R,on uloži materijala za 25tkn plus ruke a ovaj mu ne plati,jer nije uspio izvuć lovu od osiguranja....za uhodanu firmu i nije neka cifra,a za početnika je i 1000€ veliki minus..pa na to kamate,pa porezi pa davanja i eto te u govnima do grla....ja sam imao građevinski obrt i vjeruj mi govorim iz prve ruke..jedino što se u građevini vrte veće cifre,davanja su veća,...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju