Općenito > Servisi
Kaj treba da bi se mogo otvoriti vlastiti servis ?
pm_xtech 59:
Znači u naslovu piše , zanima me dali bi mogao otvoriti vlastiti servis,prodaja djelova, te skutera, tj.tko može sve dobiti dozvolu- kolko se čeka na nju itd. ???
p.s.hvala na odgovorima
:icon_thumright:
marko209vx:
koliko ja znam moras sa pocetak otvorit obrt, a obrt se ne moze otvorit bez majstorskog ispita
brijac:
ne treba ti obrt ni majstorski ispit,možeš otvorit firmu,trošak cca 25000kn,od toga ti je 20000temeljni kapital,znači već nakon 2,3 dana možeš tu lovu uložit u neku opremu ili ostavit pa kasnije raspolagat s njom...
pm_xtech 59:
Dali sam kao tehničar za vozila i vozna sredstva kvalificiran za taj posao po njima., tj.dali mogu s tom školom otvorit obrt koji piše u naslovu...
p.s. nije mi jasno kažu da ako otvorim obr u slučaju propadanja uzimaju mi imovinu obrta?ili sam ja to krivo skužil???dali mogu otvorit obrt na iznajmljeom poslovnom prostoru???
brijac:
u obrtu odgovaraš osobnom imovinom,znači sve što imaš je na kocki....možeš ga bilo gdje otvorit.vjeruj mi,bolje je otvorit firmu..to što je početna investicija veća,to zanemari,a ako nemaš 20tkn početnog kapitala,nemoj ni o obrtu razmišljat
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju