Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 3 Gostiju pregledava ovu temu.
namučio sam se sa tim rupicama dok nisam otkrio sa ćim se skidaju, flex i onaj nastavak sa brus papirom i ide ko ludohttp://174.123.135.195/uploads05/31/0/s118234051.jpg
ma mislio sam i ja sa time ali me trta da mi nepostane valovit jer tesko je sa fleksom bas ravno ic.. to cu na proljece probat, i da slona skida sve i skunuo sam svu hrdju sa solnom prije neg sam to postal al ovo je razultat tog..
Pošalješ meni spuh i napravim ti ovo
i top ispoliras i sve ili ?? znaci posaljem ti spuh sa onako ne bas najboljim stanjem i ti ga ovako slozis??
...jel to crom ili obični...ako je obični opalio si govnetu šamar....to će opet pohrđat za par dana......
obični spuh je...prijatelju sam polirao spuh za runner top line..motor mu je stajao u garazi i vozio ga je 6 mjeseci pa nije pohrdao,tako da ako se pazi na spuh nece tek tako pohrdat
stari moj, ako mi napravis ovo iz onog spuha, al da je ko ovaj na slici bez rupice i pipice i da je ala chrom, i s tim da ga nebudes poflekso i stanjil da bude tanak ko papir tak da se piga pogledom ja ti dam drage volje 200 kn za to.
nije frka ispolirat ga malo truda i eto ga ja sam svog za jedan dan ispolira., treba malo alata i to je to., ja sam svaku poru ispolira., sad cu bacit bezbojni preko i lipo ce dobit ljubičastu boju
ma dobro bio je c21 hrđav nepuno ali je., ugl. svašta sam polirao spuh je jos najlakše., samo treba krenit ide to onda .,moram bacit bezbojni., dok je u suhom nema zime., cim ga stavim na skuter i provozam pohrđat će..