Sportski kutak > Sve vezano za utrke
2. Moto Speed Festival
SRAD:
--- Citat: divljakusa - 11 Listopad, 2010, 23:46:00 ---Pa o cem mi to onda pricamo? Pa to se slusa iz sezone u sezonu, uvijek manje-vise isti razlozi.
--- Kraj citata ---
Živimo u Hrvatskoj i u ovoj situaciji utrke skutera bez kvalitetne organizacije su nemoguće, osnovni razlog kod većine su novci.
divljakusa:
I prije pet godina smo zivjeli u Hrvatskoj, i tad su trebali novci, a to je ono o cemu cijelo vrijeme pricamo, to je skupi sport i kad to velika vecina shvati, prestat ce sanjat o utrkama.
SRAD:
--- Citat: divljakusa - 12 Listopad, 2010, 00:04:53 ---I prije pet godina smo zivjeli u Hrvatskoj, i tad su trebali novci, a to je ono o cemu cijelo vrijeme pricamo, to je skupi sport i kad to velika vecina shvati, prestat ce sanjat o utrkama.
--- Kraj citata ---
Tada je donekle bilo ok, sada smo puno sličniji Grčkoj :o
DevMichele:
mislim da je bitno da se prvo mi okupimo na nekoj stazi da malo treniramo da zeinteresiramo "forum vozace" i "street racere" za sloze nesto i da se okupljamo svaki put u sve vecem broju...nakon toga valjda ce i ovi iz hms shvatit da nas ima zainteresiranih ..mozda se i oni vozaci koj su prije vozili vrate i pocnu trenirati...to je poanta a da negovorim da ukoliko se odrzi utrka lako se nadoda nesto novca i sredi skuter da bude konkurentan ili jos vaznije prihvatljiv po pravliniku ...
Ako se mi sami ne pokrenemo nitko nece
Nero:
Slazem se da ce prije zazivjeti neki track day nego utrke... tako da bi volio da dodjem ovu subotu do marofa.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju