Sportski kutak > Sve vezano za utrke
2. Moto Speed Festival
divljakusa:
Pa kad su vam skuteri tak dobro slozeni, kad svi imate opremu, svi imate para, zbog cega niste dosli u Pulu? Pa zna se kad sezona pocinje... Kak je lako pametovat sad kad je sezona propala...
Drnda:
ocito je ivan poljicanin rekao da ce se trkati i svi se usrali.. ipak u njega kolje, ubija al traje 2 iljade :icon_biggrin:
ma previse je to uloga za 2 utrke godisnje...
DeLUX:
--- Citat: divljakusa - 11 Listopad, 2010, 23:30:48 ---Pa kad su vam skuteri tak dobro slozeni, kad svi imate opremu, svi imate para, zbog cega niste dosli u Pulu? Pa zna se kad sezona pocinje... Kak je lako pametovat sad kad je sezona propala...
--- Kraj citata ---
za pulu se nije imalo novaca, a ni opreme...bar ne s moje strane
motor mi bio na pol složen, na punom gasu se gušio i tak
još je i runner bio u to vrijeme...
na moto speed festival sam ddošo i dan nije mogo bit bolji :icon_thumright:
SRAD:
--- Citat: Nero - 11 Listopad, 2010, 23:03:34 ---Opet deus ex machina...
Reci cu samo moj slucaj, citam po forumu o nekakvim utrkama u Puli, Marofu itd... i slozim ja skuter za utrke, i dodje prva utrka..pomislim idem bacit oko da vidim kakva je uopce konkurencija, i naravno na utrku dodje tri vozača(Green garden)... nakon toga ja si mislim pa ajde bit ce druga utrka sigurno.. i ona se otkaze. Nakon toga vec pomislim, nema nade... i onda moto speed festival.. Utrka za koju ne treba licenca.. i ja se ful nabrijem da idem to vozit i naravno otkazu i to. Pa sad mi ti reci kakve utrke ? Normalno da si nisam ni skompletirao svu opremu kad mi se ne isplati kupovat kombinenzon, cizme i sl za to da se provozim malo po marofu. Mozda za par godina bude vise novaca, pa i nasi casopisi malo budu pisali o ovoj problematici... a mozda i ovi u savezu budu malo manje mislili na svoje dupe a vise na promidzbu ovog sporta. Sto se tice pravilnika oni se uvijek mogu mijenjati, vjerojatno je i ovaj samo losa kopija nekog talijanskig malossi kupa.
Slazem se da za par tisuca kuna nemozes ni krenut slagat skuter, ali novaca bi bilo kad bi bilo i onoga o cemu svi pricaju a to su ''utrke''.
--- Kraj citata ---
U današnja vremena se ne trebamo puno zamarati oko oficijelnih utrka, bitno je da se uvijek možemo organizirati za nekakav staza meeting :icon_thumright:
divljakusa:
Pa o cem mi to onda pricamo? Pa to se slusa iz sezone u sezonu, uvijek manje-vise isti razlozi.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju