Tehnički kutak > Tuning skutera

China machine

<< < (6/7) > >>

SlowRider:
Sumnjam da mozes navuci 80, moja prognoza 75 max. Ekipa se muci sa auspusima 80, vidim neki i sa 70ccm...

igor.sb:
ako je meni pokazao jadnih 72 na valjcima ( a po satu ide i preko 90) sa rezom i ostalim pi*darijama, a bratu na serijali 63

govorimo o sr-ovima, onda tvoj nece sigurno 60 na valjcima pokazati

de ti valjci lazu da je to prestrasno

al onda jeb...mater ja s blokadom na cesti ne mogu navuci preko 50, i dođem na valjke i coban mi izmjeri 58, i dok nije pocelo trokirati onda je bilo 50...mislim wtf

probiker:
Nemam ti pojma dal valjci seru. et kad sam ga kupio, došo ja na tehnički i bio samnom još neki baja koji je došo regat novog stalkera. Ja stao na valjke i pokaže 53 km/h. i onda lik stavio stalkera i njemu pokazo 44 km/h.
ja bleno i gledam! nije mi bilo baš jasno kak to da stalker 2t ide sporije s blokadom od mog kineza!!!

SlowRider:

--- Citat: probiker - 15 Listopad, 2007, 19:53:00 ---Nemam ti pojma dal valjci seru. et kad sam ga kupio, došo ja na tehnički i bio samnom još neki baja koji je došo regat novog stalkera. Ja stao na valjke i pokaže 53 km/h. i onda lik stavio stalkera i njemu pokazo 44 km/h.
ja bleno i gledam! nije mi bilo baš jasno kak to da stalker 2t ide sporije s blokadom od mog kineza!!!

--- Kraj citata ---

Nisu sve iste blokade , vazno je <50

ryder on the storm:

--- Citat: probiker - 15 Listopad, 2007, 19:53:00 ---Nemam ti pojma dal valjci seru. et kad sam ga kupio, došo ja na tehnički i bio samnom još neki baja koji je došo regat novog stalkera. Ja stao na valjke i pokaže 53 km/h. i onda lik stavio stalkera i njemu pokazo 44 km/h.

--- Kraj citata ---
TESTIRAJ TI S BAJOM START, SKINI BLOKADU, PA TESTIRAJ KRAJNJU :headbang: :headbang:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju