Tehnički kutak > Tuning skutera

China machine

<< < (5/7) > >>

probiker:
On ima CDI, naravno. Meni je jedan čovjek htio uzet 300 kn za skidanje blokade. Reko je da bi skinuo s mašine, auspuha i elektronike. On je bio nekom liku to napravio, i motor mu išo 75 bez blokada. A s blokadama je išo 45. Al taj baja ima nekog drugog kineza. E sad, baš me zanima kolko bi moj išao bez blokadi? Moj s blokadama ide 60-65. kako kad...

Doomsday:
Pa meni nije jasno koji kua tebi te blokade služe, osim za spizdit mašinu... Jer tehnički tako ne možeš proć, policija će te isto zajebavat... Skidaj to i gotovo... :icon_thumright:

probiker:
Prošo ja tehnički u 9. mjesecu ko iz pičke. Bio radio moj frend, pa ga je na valjku stisnuo na 50 i fajrunt. E... al ak skinem blokade, onda bi i iduće godine trebo naletiti na njega. naravno, tam se oni izmjenjuju, pa ja naletim na nekog kog neznam i on mi uvali karu!
a bez blokada, jel bi mi skut uspio navuć oko 80??

Doomsday:
Jebateled, danas ka da niko ne čuje šta mu se govori... ::)

Dakle, da ponovin: i sa skutom u stanju kojem je sad nećeš regularno proć tehnički, dakle isti ti je kua skinija blokade ili ne... A ovako samo mučiš mašinu koja može ić puno bolje... :frajer:

A koliko bi mogla ić, neman pojma... Nije ni bitno, daj joj da diše... :icon_thumright:

probiker:
Dobro doomsday nemoj sad vikat... :)
skužio sam šta treba

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju