Općenito > Maxiskuteri
TKO TREBA MAXI SKUTER
IZd:
Filipe,...svaka čast...odliča opis, naročito mi se sviđa što je umjereno subjektivan!!! To za mene znači da sam dobio pravu informaciju. Nemam namjeru kupiti Vespu (imam Nexusa koji mi je pogođen - svaki cigo svoka konja hvali :toothy10:), zanima me potrošnja goriva. Inače to mi je najčešća primjedba za generalno časopise o motorima (ili raznim web "izdanjima") jer jako rijetko stavljaju prilikom testiranja potrošnju goriva, odnosno ako ju i stave radi se o tvornikim podacima.
liberty:
Točno, uslijed koncepcije vespe, kod nje razlika između mašina 200 i 250 dolazi tek kod međuubrzanja. No, probao sam voziti i mašinu 200 (carnaby) i sasvim je solidna, a i pouzdana - kad vidim koliko golobradih na runnerima sa njome prelazi km. Krajnja brzina, tj. brzine iznad 100 kmh ionako nisu, po meni, za te mašine
Uf - kod nas jučer počela padati kiša, a spremao sam se u đir jer sam više lud od nevožnje (ovako zimi tek 1 vožnja tjedno - ipak su kod nas blage zime)
filiplatinovicz:
sviđa mi se Tvoja formulacija:umjereno subjektivan!
kada sam birao model, mnogo je toga presudilo za Vespu, no vjerojatno bih bio zadovoljan i nizom drugih modela. Primjerice, Nexus mi je mrak!
Sjećam se; Ivice, kad si birao model, bio sam medju onima koji su navijali za Nexusa i drago mi je DA SI ZADOVOLJAN...
kako vespu imam tek odnedavno, potrošnja mi nije poznata. Tvornički podaci kreću se negdje oko 5 l, za razliku od 250 i.e., koja, navodno, trošioko 4 l/100 km.
Eto, počet ću pratit pa čćemo znat... Inače, skipper 125, s velikim vizirom, uz čestu vožnju u dvoje, zimus je po gradu trošio oko 5 litara...
mašina 200 nije homologirana na euro3 pa je srazmjerno otvorenija od 250... vespa bi prema tvorničkim podacima s 200 ccm trebala postizati najveću brezino od 115-119 km/h (različiti izvori!), što na svaki način znači da putna brzina ne bi trebala premašivati, ali ni biti znatno ispod 100 km/h,. što bi u svim uvjetima, osim u vožnji autocestom, trebalo biti posve dostatno...
danas sutra i prekosutra, svakako sam na 2 kotača!!!
liberty:
testiranja više renomiranih časopisa su pokazala da mašina 200 u modelima carnaby i sportcity postiže krajnu brzinu i veću od deklarirane tj. čak 125 - 128 kmh (različita testiranja, različiti podaci). Carnaby i sportcity imaju npr. težinu koliko i GTS, ali vjerojatno drukčiju aerodinamiku. Možda GT malo gubi na krajnjoj zbog drugačijih guma, ali:
GTS deklarirano 122 kmh
Bev 250 deklarirano 125 kmh (testirali i utvrdili da bi moglo do max 131 kmh)
X9 250 deklarirano 122/125 kmh (testiranjem nisu postigli veću brzinu)
Dakle, sve je tu negdje i vrti se u rasponu od 120 do 130 kmh.
I ja bi se vozio - ali u Puli jako kenjkavo vrijeme + mala prehlada
liberty:
Prema iskustvima mene i vozača 200 i 250 piaggio mašina:
Moja verzija 250 carburator na X9 troši u rasponu 3,8 do 4,0 litre, provjeravano nebrojeno puta (imam 112 kg)
Verzija 250 injection zna prosječno trošiti čak i 3,5 litara.
Verzije 200 mašine troše koliko i moja carburator.
Meni osobno carburator verzije djeluju malo grublje ali time i dinamičnije. Injection čini mi se dok sam ga malo vozio - bolje pegla krivulju. No, vjeruj te carnaby 200 sa cca 146 kg suhe težine ide zaisat dobro u odnosu na X9 250 sa 168 kg suhe težine i eventualno se osjećaju razlike na višim okretajima i pri višim brzinama - npr. međuubrzanje od 80 do 100 kmh i sl.
Večina ljudi u večini slučajeva ne bi ni osjetili razliku 200 i 250. Mene uši dobro služe pa i po tome razlikujem.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju