Općenito > Propisi

Hitno!Prekršajni nalog jer sam posudio skuter!

<< < (8/10) > >>

pesek:
Osobno oružje, vozilo i žena se ne daju nikome, osim u ekstremnoj nuždi :toothy3:

Ivan_drifter:

--- Citat: pesek - 11 Rujan, 2010, 10:20:18 ---Osobno oružje, vozilo i žena se ne daju nikome, osim u ekstremnoj nuždi :toothy3:

--- Kraj citata ---
neki bi i platili da ju otpelja neko haha i unapred spakirali sve njene papire s njom hahah ...i odjava vozila haha

CoK:
Ja sam pao i slomio sebi kuk, nikoga oko mene nigdje i dobio sam kaznu 1300kn za nanosenje teskih ozljeda samom sebi -.-

Neka tebe tereti murija, nemas se kaj zalit, a uplatnicu daj frendicu nek plati jer ga nisi silio da vozi

Jump33r:

--- Citat: CoK - 11 Rujan, 2010, 13:43:16 ---Ja sam pao i slomio sebi kuk, nikoga oko mene nigdje i dobio sam kaznu 1300kn za nanosenje teskih ozljeda samom sebi -.-

Neka tebe tereti murija, nemas se kaj zalit, a uplatnicu daj frendicu nek plati jer ga nisi silio da vozi

--- Kraj citata ---

Zato sta si dosa na hitnu i reka da si pao s motora..  Ja kad san se razbija sa motora,dosa na hitnu cili izgreban i pribijen,oni ka pitaju sta ti je bilo a ja ma nista pao malo sa bicikle..  :icon_biggrin: lik me gleda kao ono doobro...  Jos mi napisali na potvrdu "biciklist ozljeden bez sudara"...  :toothy9: :toothy9:       

:binkybaby:

CoK:

--- Citat: Jump33r - 11 Rujan, 2010, 14:33:36 ---Zato sta si dosa na hitnu i reka da si pao s motora..  Ja kad san se razbija sa motora,dosa na hitnu cili izgreban i pribijen,oni ka pitaju sta ti je bilo a ja ma nista pao malo sa bicikle..  :icon_biggrin: lik me gleda kao ono doobro...  Jos mi napisali na potvrdu "biciklist ozljeden bez sudara"...  :toothy9: :toothy9:       

:binkybaby:

--- Kraj citata ---
ne nego je murijak naletio i naso me na podu i zvao hitnu

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju