Ostalo > Motocikli
Yamaha TZR 250
probiker:
Bio sam nazvo u musil, i kaže da može to sredit, a oklope mogu maručit kod nekog lika, pa mi ih on izlije.
A što se tiče klipa i cilindra, on bi mi prodao novi klip, i popravio cilindar. I traži me 200 eura za to!
Jel to malo puno? mislim ono, novi klip i popravak cilindra
Mr J:
--- Citat: probiker - 12 Listopad, 2007, 15:31:25 ---Bio sam nazvo u musil, i kaže da može to sredit, a oklope mogu maručit kod nekog lika, pa mi ih on izlije.
A što se tiče klipa i cilindra, on bi mi prodao novi klip, i popravio cilindar. I traži me 200 eura za to!
Jel to malo puno? mislim ono, novi klip i popravak cilindra
--- Kraj citata ---
ako ce ti raditi novu kosuljicu i honati cilindar s obzirom da nemozes nigdje naci nove dijelove onda nije puno... za sp180 je serijska termo grupa oko 1200kn... To ti je tu negdje...
Ima negdje na samoborskoj neki lik sto radi kosuljice za cilindre i upresava ih... Raspitaj se malo, ako nista ne nadjes ja cu ti se raspitati za broj... ali ni on ti nije jeftin!
probiker:
U biti, on mi je reko da bi mi prodao neki svoj klip koji paše u taj cilindar, a da bi u cilindar ubacio piksu i onda to ispolirao. I sad, nebi meni bilo žao dati 200 eura kad bi znao da će to potrajat. A šta ak opet ode.... onda sam popušio...
usput, reko mi je da u sloveniji mogu kupit novi i klip i cilindar.
Sad neznam šta da radim.... Tehnički gledano, ja bi taj motor imao za 4000 kuna ( 2500 motor i 1500 klip i cilindar). A kad bi htio ovak kupit ispravnog morao bi dati bar 1000 eura.
A taj motor bi mi prodao frend koji živi 100 metara od mene, tak da me nebi zaj#bo. Motor je u dobrom stanju, et sam što je to otišlo
ryder on the storm:
--- Citat: probiker - 12 Listopad, 2007, 19:26:59 ---U biti, on mi je reko da bi mi prodao neki svoj klip koji paše u taj cilindar, a da bi u cilindar ubacio piksu i onda to ispolirao. I sad, nebi meni bilo žao dati 200 eura kad bi znao da će to potrajat. A šta ak opet ode.... onda sam popušio...
usput, reko mi je da u sloveniji mogu kupit novi i klip i cilindar.
Sad neznam šta da radim.... Tehnički gledano, ja bi taj motor imao za 4000 kuna ( 2500 motor i 1500 klip i cilindar). A kad bi htio ovak kupit ispravnog morao bi dati bar 1000 eura.
A taj motor bi mi prodao frend koji živi 100 metara od mene, tak da me nebi zaj#bo. Motor je u dobrom stanju, et sam što je to otišlo
--- Kraj citata ---
kupi, i daj liku da ti popravi,bajk je brutala žešča
MARINO:
Stari motor stvarno ide ko raketa kao sto kazes,tu je negdje u rangu sa rs250,gama250 itd...ali moras bit spreman na veliku potrosnju i ne bas pouzdan motor sta se tice kvarova...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju