Ostalo > Motocikli
Yamaha TZR 250
probiker:
--- Citat: MARINO - 12 Studeni, 2007, 19:21:22 ---Stari motor stvarno ide ko raketa kao sto kazes,tu je negdje u rangu sa rs250,gama250 itd...ali moras bit spreman na veliku potrosnju i ne bas pouzdan motor sta se tice kvarova...
--- Kraj citata ---
vjeruj mi, ovaj ide bolje i od gamme i rs-a... ja ga natjero 220!!!! kazaljka od obrtometra stala na 12k obrtaja.
a što se tiče goriva, ima se love tak da mi nije bed za to.
a taj moj frend se bio utrkivo s mojim drugim frendom (koji vozi gamma250) na relaciji nova gradiška-požega i rasturio ga ko od šale. daj, gamma navuče 190 i to joj je maksimum
Punisher:
Ako imaš love uzmi ga, može se popraviti, znači nema dileme, ako ti se sviđa samo naprijed. :icon_thumright:
ghost2509:
ma molim te odakle ti to da gamma navuce jedva 190 je ako je u rasulu ta gamma a musil ce ti dat novi klip i staviti piksu u cilindar. te pikse gusane su sranje i motor gubi do15% snage s tim :nono: :angry7: :angry7:
MARINO:
da,gammu mi ima frend i ide 220kmh,i rs250 odlicno ide,to si ti vozio neku gammu sta ne valja i onda znaci da niti jedna nejde...
probiker:
nije vrag da sam ja onda naletio na 6 sjebanih gamma. par likova iz pž i ng voze gamme i lijepo sam ih pito kolko im motor ide i oni kažu 190-195. a to da je gamma bolja od tzr-a, to vi svirajte kur*u
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju