Da ne spominjem da sam do Bjelovara trazio kvacilo i mjenjac.dakle.napravio sam 300 km podravinom potrosio 10 litar goriva i jako.se lijepo vozio.trebam se naviknuti na vibracije koje su normalne i to ce biti to. A sada da ja pitam kakavi su to skuteri mislim na agregat, trose li ulje u normalnim okolnostima upotrebe ?servisni intervali ?nacin voznje? ,na sto obratiti pozornost na koliko pumpati.gume? I.sve sto se nisam sjetio pitati...
do Bjelovara? ajde, zaš ne piše u profilu?
dobra kupnja, poznata i pouzdana tehnika a zanimljiv skuter. na kraju krajeva, pod zadnje vidim da X8 i Nexusa ima ko da ne kažem čega.. nije više fora
vidim priča se o servisima. imam tu račun od prošlogodišnjeg velikog servisa svojeg 400 na 10k km (Ami trade u Karlovcu) koji iznosi 1600 kn. uključuje ulje, filter ulja, remen, klizače, utege, svjećicu i filter zraka, a 2 sata rada na maxiju su 278 kn + PDV
. odbiješ filter ulja i 50 kn manje za ulje i to je to, cca 1400 kn. a izmjena ulja na tih cca 3000 km je bar jednostavna
međutoa, u Bjelovaru nema ovlaštenog ali ima ljudi koji znaju što treba napraviti. ima i orđinale Piaggio workshop manuala za skinuti tako da ja mislim to sam raditi. pogotovo kad sam našao da servisiranom skuteru fali 1,5 dcl ulja u prijenosu od ukupno 2,5 dcl