Općenito > Slike i filmovi o skuterima

Baotian Racing

<< < (20/25) > >>

BilyPiton:

--- Citat: luna500rr - 29 Prosinac, 2010, 22:00:17 ---Mislim da bi se s malo volje dao i baotian srediti, ubizecov je ok, samo maknuti roru pozadi i to je to...
Sto se samog motora tice, za gy6 postoje razni  sportski djelovi... glave, bregaste, ventili, karburatori, radilice, variomati, kvacila, kitovi, paljenja...

--- Kraj citata ---

maknuo sma ono sa spuha  :icon_thumright:   zato jel mi je bio s drzač toga rezhebo i puko  :laughing7:

ToNYGP1Racing:

--- Citat: BilyPiton - 30 Prosinac, 2010, 00:02:21 ---maknuo sma ono sa spuha  :icon_thumright:   zato jel mi je bio s drzač toga rezhebo i puko  :laughing7:

--- Kraj citata ---

Sad kad nema spuha, nema ni wheelie bara.. Pazi da te ne cukne nazad, budeš pal  :icon_thumright:

BilyPiton:
imam distancer pa ga ne dize više nazad jel je sva tezina na prednjem kotaču  :icon_tongue:

luna500rr:

--- Citat: BilyPiton - 19 Siječanj, 2011, 19:24:04 ---imam distancer pa ga ne dize više nazad jel je sva tezina na prednjem kotaču  :icon_tongue:

--- Kraj citata ---

Meni s distancerom ide lakse na kolo :dontknow:

BilyPiton:
neznam meni 5 put teze, moram se sjest skroz  gore na sic prema kraju a prije sam sjedio naprijed nabijem gas i dize ga  :dontknow:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju