Općenito > Slike i filmovi o skuterima

Baotian Racing

<< < (21/25) > >>

steeef:
odvalil sam se od smeha...ko da si usporedil staru stojku i golfa četvorku  ::)

baš me zanima kolko bu ta batina vredila i kak bu izgledala za 12 godina kolko ima taj runner iz 98-me..
batina to ni nebu doživjela,a ak doživi vredila bu 36kn i 44lipe
 na 4800 prolupala radilica..haha i onda se piaggio mašine kvare,jel a kinez vredi?

ima doma batinu i znam ga u šaraf i nemre se uspoređivat ni u kojem segmentu s ovim kvalitetnijim skuterima,zato i košta kolko košta...česme je al za gorice mi je dobar i nikad nebi ni kunu uložil u njega,mjenjam ulje točim gorivo i teram..nem valda runnera teral po prašini i divljini,haha

chupa206:
pročital sam svaki post od 1. do zadnjeg i neznam kaj da velim...  :toothy9:

BilyPiton... skuter super izgleda jedino mi je ausph malo too much :)  :icon_thumright:

ja neznam zakaj svi toliko pljujete po baotianima... to su odlični skuteri s obzirom na to koliko koštaju... peformanse i nisu baš nešto al ne može se puno više očekivati od 4T motora... moj ima 10 000 km i ide ko i 1. dani planiram ga voziti još par tisuća km... do sad sam na kvarove potrošil manje od 500 kn, dakle u 5 godina

super charger:

--- Citat: chupa206 - 12 Veljača, 2011, 02:07:18 ---pročital sam svaki post od 1. do zadnjeg i neznam kaj da velim...  :toothy9:

BilyPiton... skuter super izgleda jedino mi je ausph malo too much :)  :icon_thumright:

ja neznam zakaj svi toliko pljujete po baotianima... to su odlični skuteri s obzirom na to koliko koštaju... peformanse i nisu baš nešto al ne može se puno više očekivati od 4T motora... moj ima 10 000 km i ide ko i 1. dani planiram ga voziti još par tisuća km... do sad sam na kvarove potrošil manje od 500 kn, dakle u 5 godina
 :notworthy: :icon_thumright:
nije samo po baotianim opcenito po kinezima vecina pljuje!!!
nije mi to jasno ak im se ne svidja nemoraju gledat!!!
imo sam i ja baotiana i nikad problema s njim prodo sam ga susjedu i jos se uvjek vozi!!!

--- Kraj citata ---

chupa206:
moj susjed je imal 25 000 km i prodal ga dalje nekom liku koji se još uvijek vozi...

ma tako je uvijek, pljuje se po kinezima ko da su stvarno toliko loši... a nisu!!!

BilyPiton:
a valjda si ljudi morjau dignut ego akd iskeširaju 10 000kn a neko kineza plati 4  :dontknow:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju