Općenito > Slike i filmovi o skuterima
Baotian Racing
BilyPiton:
danas ljudi nemaju novaca za bacanje i da rade bi dao 70kn i pofarbo ih i nosio ih nego nosio najkice od 400kn, stvar je principa onaj koj oce sve brendirano jednom ce doc u situaciju da si to nece moc priustit tak da je bolje se naviknut na smeće pa kasnije probat nesto kvalitetnije i onda ako ces doc u zivotu u neku tesku situaciju lakše češ se odreč nečeg nego onaj kaj je naviknuo na sve... :dontknow: uglavnom ti meni nekaj reko da imam manje od 16. godina a ja sam fino reko što sam radio sa knezom i zašto te zakaj mi nije zao :drunken_smilie:
malaguti:
skuter sta se tice vanjskog izgleda nije nista sreden,nit se takav skuter moze sredit,dao si puno novca za kit i radilicu a dobio si jako malo,bolje bi bilo da si prodao taj skuter i uzeo novce koje si ulozio pa kupio kakav polovni piaggio ili minarelli,bez uvrede ali to je tako,sad taj skuter prodajes a ako ga uspijes prodati onda ces dobit jako malo novca jer to nitko nece kupit,takve skutere kupuju ljudi kojima je bitno otic do ducana i takvi ljudi ce kupit novog za 500e,njih ne zanima tvoj "tunirani baotian" ,a nece ga ni nitko mladi kupit jer moze jos malo dodati i kupit piaggio ili minarelli, bez uvrede ali to je tako
BilyPiton:
--- Citat: malaguti - 19 Rujan, 2010, 21:08:19 ---skuter sta se tice vanjskog izgleda nije nista sreden,nit se takav skuter moze sredit,dao si puno novca za kit i radilicu a dobio si jako malo,bolje bi bilo da si prodao taj skuter i uzeo novce koje si ulozio pa kupio kakav polovni piaggio ili minarelli,bez uvrede ali to je tako,sad taj skuter prodajes a ako ga uspijes prodati onda ces dobit jako malo novca jer to nitko nece kupit,takve skutere kupuju ljudi kojima je bitno otic do ducana i takvi ljudi ce kupit novog za 500e,njih ne zanima tvoj "tunirani baotian" ,a nece ga ni nitko mladi kupit jer moze jos malo dodati i kupit piaggio ili minarelli, bez uvrede ali to je tako
--- Kraj citata ---
al da mi ti to nisi reko ja nebi znao :notworthy:
luter:
ccc koje prepirke. niste normalni. mislim da je shvatio da ima srot,ali covjek je ipak zadovoljan sa nji i to je najvaznije,a mi koji ne mislimo tako vozimo 2t skutere i veselimo se na svoj nacin.peace
Deny:
--- Citat: luter - 20 Rujan, 2010, 00:33:35 ---ccc koje prepirke. niste normalni. mislim da je shvatio da ima srot,ali covjek je ipak zadovoljan sa nji i to je najvaznije,a mi koji ne mislimo tako vozimo 2t skutere i veselimo se na svoj nacin.peace
--- Kraj citata ---
Potpis :) Al bi auspuh stvarno mogao promijenit izgleda ko puska mog djeda :)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju