Općenito > Slike i filmovi o skuterima
Baotian Racing
vktr:
--- Citat: vekyyy - 17 Rujan, 2010, 18:26:53 ---sine ti nemas sigurno preko 16 godina
--- Kraj citata ---
ima ima vidio sam ga ja jučer, al greška nije u godinama neg negdje drugdje :icon_biggrin: , godine nisu uvjek pokazatelj, za to sam i ja dobar primjer :laughing6:
BilyPiton:
ma glavno je kad on pocne sa svojim autima kad je pito o skidanju kilometara i kad se cudi golfu II od 30 000 kn tj slini za njim ili kad ponudi posao koj se radi 16h na dan a satnica je nekih 13kn i onda sam ja djete do 16g zato sto kazem da bi rade vozio kineza sredneog nego nekog sjebanog runnera :icon_thumright:
@vktr napiso sam ti zasto sam iso bez kacige ;D :icon_thumright:
edit: evo veky ovo je tvoje najnovije pitanje http://www.mojskuter.com/forum/index.php/topic,40033.0/topicseen.html mislim da su riječi suvišne sereš po mom motoru a pitas gluposti koje nebi pito ni dječak iz vrtiča jel se nebi ni sjetio toga :angry7:
wonderkid:
deca :toothy12: :toothy12: vazno da se ima skuter i da se vozi a se ostalo je nebitno ;D ;D
BilyPiton:
--- Citat: wonderkid - 17 Rujan, 2010, 20:43:06 ---deca :toothy12: :toothy12: vazno da se ima skuter i da se vozi a se ostalo je nebitno ;D ;D
--- Kraj citata ---
točno to :notworthy: :icon_thumright:
vekyyy:
--- Citat: www.ubizec.com - 17 Rujan, 2010, 20:17:10 ---ma glavno je kad on pocne sa svojim autima kad je pito o skidanju kilometara i kad se cudi golfu II od 30 000 kn tj slini za njim ili kad ponudi posao koj se radi 16h na dan a satnica je nekih 13kn i onda sam ja djete do 16g zato sto kazem da bi rade vozio kineza sredneog nego nekog sjebanog runnera :icon_thumright:
@vktr napiso sam ti zasto sam iso bez kacige ;D :icon_thumright:
edit: evo veky ovo je tvoje najnovije pitanje http://www.mojskuter.com/forum/index.php/topic,40033.0/topicseen.html mislim da su riječi suvišne sereš po mom motoru a pitas gluposti koje nebi pito ni dječak iz vrtiča jel se nebi ni sjetio toga :angry7:
--- Kraj citata ---
droga? :O ;D procitaj sta sam napisao.. da imam jaci auto sigurno bi uzeo onu tablicu da neplacam kazne... A za posao ja ponudim pa tko hoce tko nece... :sad1: ja sam ljudima htio pomoc koji nemaju ni za kruh a puno ih je danas... a taj ljevak sa auspuha bolje skini jer nelici na nista... ja sam samo pitao za kilometre di je tu nesto glupo :icon_scratch:
bi rade vozio kineza sredneog nego nekog sjebanog runnera wtf kako kinez moze biti sreden :icon_scratch: :icon_scratch: i po cemu je runner i bolji motori sjebani? :sad1: nekontam te...
tebi bolje kupiti slape na placu dat 70kn i obojiti ih u plavo i sredene su? nego kupiti nike za nekih 400kn? ???
to ti je ista stvar sa skuterima..
Kada skuter iz 98g znaci 12god star vrijedi vise nego tvoj novi kinez ja bi se zapitao sam sebe jesam li normalan kada tvrdim da je bolji :icon_scratch:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju