Općenito > Slike i filmovi o skuterima
Baotian Racing
MaXoVaC:
--- Citat: luna500rr - 16 Rujan, 2010, 19:59:37 ---On ima žabu, samo je izmjenjao djelove nije nista turpijao, jaci djelovi su samo podloga za turpiju :dontknow:
--- Kraj citata ---
onda zedov.....je isto nadrkan baotian nije full al je blizu....i opet se ne moze mjerit ni sa piaggiom serijalom...
BilyPiton:
--- Citat: shegy - 16 Rujan, 2010, 20:07:46 ---pa ne .. al moja gilera KAO vrijedi 3000 kn maxx a on bi za svog boatiana 3800 i neda ispod... okej sto on neda al on toliko "vrijedi"
--- Kraj citata ---
za svog sam dao cijenu 3200 dao bi ga kupcu čak i za 2 800 znas u cemu je stvar ja radim skuter za sebe da me dobro sluzi i da mi ide a ne da ja vozim "marku" moze ona bit gilera ili aprilia ali aj cu se rade vozit na usranom kinezu ako on ide...nego na đileri koja štuca i nejde ili stalno neki pimpač sere..osobno mi se gilera runner gadi iz principa sto klinci misle kad kupe gileru da su baje a neznaju si ni fergazer očistit :angry7:
magija je u tome da kad skuter slozis da on fino ide onak kako si i planiro i onaj osječaj kad ga prvi put zapališ nakon nekih preinaka pa makar i promjene rolica i jedva čekaš da vidis kak bude iso bez obzira dali je kinez ili recimo aprilia na kraju vidis da ti nije žao novaca koje si ulozio već ti je žao što ga moras prodat ako ti trebaju hitno novci ili zelis probat nesto drugo :icon_thumright:
osobno mi nije zao ni lipe kaj sam ulozio jel sam u kvartu dobio tolko dobrih komplimenata na to kak skuter ide,na zvuk motora i na izgled te kolko sam bio brzi od 2t stalkera,gilera,piagga itd a sve 2t runner sa zx injekšn od frenda je brzi od mene za kojih 7km/h to je nista :headbang:
animatrix:
pa novi baotian dodje 3300, tko bi dao za polovan vise neg sto novi kosta?
BilyPiton:
--- Citat: animatrix - 17 Rujan, 2010, 01:14:37 ---pa novi baotian dodje 3300, tko bi dao za polovan vise neg sto novi kosta?
--- Kraj citata ---
pa onda si kupi novi 3300kn + 650 je prva registracija + servisi ak oces garanciju + nejde niti 45km/h onda si kupi novi i to pogotovo iz peveca di su one jadne rucke i sve :icon_thumright: samo naprijed sigurno po tvome 49 ccm standardna 4t masina od baotiana ima isto snage ko moja od 80ccm sa novom radilicom lezajevima i sve super :icon_thumright:
vekyyy:
--- Citat: www.ubizec.com - 17 Rujan, 2010, 01:05:01 ---za svog sam dao cijenu 3200 dao bi ga kupcu čak i za 2 800 znas u cemu je stvar ja radim skuter za sebe da me dobro sluzi i da mi ide a ne da ja vozim "marku" moze ona bit gilera ili aprilia ali aj cu se rade vozit na usranom kinezu ako on ide...nego na đileri koja štuca i nejde ili stalno neki pimpač sere..osobno mi se gilera runner gadi iz principa sto klinci misle kad kupe gileru da su baje a neznaju si ni fergazer očistit :angry7:
magija je u tome da kad skuter slozis da on fino ide onak kako si i planiro i onaj osječaj kad ga prvi put zapališ nakon nekih preinaka pa makar i promjene rolica i jedva čekaš da vidis kak bude iso bez obzira dali je kinez ili recimo aprilia na kraju vidis da ti nije žao novaca koje si ulozio već ti je žao što ga moras prodat ako ti trebaju hitno novci ili zelis probat nesto drugo :icon_thumright:
osobno mi nije zao ni lipe kaj sam ulozio jel sam u kvartu dobio tolko dobrih komplimenata na to kak skuter ide,na zvuk motora i na izgled te kolko sam bio brzi od 2t stalkera,gilera,piagga itd a sve 2t runner sa zx injekšn od frenda je brzi od mene za kojih 7km/h to je nista :headbang:
--- Kraj citata ---
j#bo me pas ti se drogiras... imas zelena slova sa kojima se tuci u glavu..wtf gilera se kvari a kinez ide? :O ja jos nisam cuo da je netko kupio novu gileru i da je imao nekih problema.. A sve koje ja poznam su kupili kineza prvi dan im pukla sajla gasa i slicno...ja tebi nebi dao ni 500kn za taj skuter.. kada mi je otac kupovao skuter mislio je uzimat kineza ja sam mu rekao da cu rade sjedit u kuci nego se na tom vozit i uzeo sam polovnog stalkera za sta mi uopce nije zao.Sa kojim te oderem i kada ga guram..
evo ti skuter http://www.njuskalo.hr/skuteri-do-50/aprilia-rs-49-cm3-oglas-1460328 dam jos 200kn i vozim se ko gospon covik..
evo ti jos jedan
http://www.njuskalo.hr/skuteri-do-50/aprilia-sr-50-49-cm3-oglas-1492076
a ima ih hrpa.. de se nemoj vise sramotit i pisat gluposti sam po sebi pljujes
EDIT: i da ispricavam se ovo zbog stalkera.. Ali si ti siguran da on nije imao blokadu?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju