Općenito > Slike i filmovi o skuterima
Baotian Racing
BilyPiton:
--- Citat: animatrix - 16 Rujan, 2010, 10:55:31 ---hahhah, boto mora biti zesce izmjenjen da daje dojam woow, nalje ne preferiram. recimo @ubizec, mozda da si obojao srce felge u neku drugu boju, da nisi ostavio u ovoj sivoj, mozda crna sa lakom, i ovaj zuti obrub, bolje bi izgledalo :)
--- Kraj citata ---
nek si boja ko kupi skut :laughing7: ja prelazim sad na nekaj jačeg ;D
shegy:
jbt pa ovaj kinez vrijedi vise od moje gilere.... zanimljivo :jerk: :toothy3:
--- Citat: www.ubizec.com - 16 Rujan, 2010, 11:53:07 ---nek si boja ko kupi skut :laughing7: ja prelazim sad na nekaj jačeg ;D
--- Kraj citata ---
mogo si odma kupiti nesto jace pa u to uloziti a ne baciti lovu koju niko nece priznati...
makar i da nisi imao za nesto bolje , strpit se (ko ja npr) i onda
luna500rr:
--- Citat: MaXoVaC - 16 Rujan, 2010, 11:02:40 ---o tome i pricam....andrejom baotian ima sve to i opet nejde...
--- Kraj citata ---
On ima žabu, samo je izmjenjao djelove nije nista turpijao, jaci djelovi su samo podloga za turpiju :dontknow:
CoK:
--- Citat: shegy - 16 Rujan, 2010, 19:55:43 ---jbt pa ovaj kinez vrijedi vise od moje gilere.... zanimljivo :jerk: :toothy3:
mogo si odma kupiti nesto jace pa u to uloziti a ne baciti lovu koju niko nece priznati...
makar i da nisi imao za nesto bolje , strpit se (ko ja npr) i onda
--- Kraj citata ---
jel ko priznaje tvoju gileru, ili lunu? lunu 70...
jel bitno uopce
jel ti bitno kad se prevezes po kvartu i svi vicu aaaaaa
shegy:
--- Citat: CoK - 16 Rujan, 2010, 20:05:23 ---jel ko priznaje tvoju gileru, ili lunu? lunu 70...
jel bitno uopce
jel ti bitno kad se prevezes po kvartu i svi vicu aaaaaa
--- Kraj citata ---
pa ne .. al moja gilera KAO vrijedi 3000 kn maxx a on bi za svog boatiana 3800 i neda ispod... okej sto on neda al on toliko "vrijedi"
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju