Općenito > Slike i filmovi o skuterima

Baotian Racing

<< < (13/25) > >>

BilyPiton:

--- Citat: animatrix - 16 Rujan, 2010, 10:55:31 ---hahhah, boto mora biti zesce izmjenjen da daje dojam woow, nalje ne preferiram. recimo @ubizec, mozda da si obojao srce felge u neku drugu boju, da nisi ostavio u ovoj sivoj, mozda crna sa lakom, i ovaj zuti obrub, bolje bi izgledalo :)

--- Kraj citata ---

nek si boja ko kupi skut  :laughing7:  ja prelazim sad na nekaj jačeg  ;D

shegy:
jbt pa ovaj kinez vrijedi vise od moje gilere.... zanimljivo  :jerk:  :toothy3:

--- Citat: www.ubizec.com - 16 Rujan, 2010, 11:53:07 ---nek si boja ko kupi skut  :laughing7:  ja prelazim sad na nekaj jačeg  ;D

--- Kraj citata ---
mogo si odma kupiti nesto jace pa u to uloziti a ne baciti lovu koju niko nece priznati...
makar i da nisi imao za nesto bolje , strpit se (ko ja npr) i onda

luna500rr:

--- Citat: MaXoVaC - 16 Rujan, 2010, 11:02:40 ---o tome i pricam....andrejom baotian ima sve to i opet nejde...

--- Kraj citata ---

On ima žabu, samo je izmjenjao djelove nije nista turpijao, jaci djelovi su samo podloga za turpiju :dontknow:

CoK:

--- Citat: shegy - 16 Rujan, 2010, 19:55:43 ---jbt pa ovaj kinez vrijedi vise od moje gilere.... zanimljivo  :jerk:  :toothy3:
mogo si odma kupiti nesto jace pa u to uloziti a ne baciti lovu koju niko nece priznati...
makar i da nisi imao za nesto bolje , strpit se (ko ja npr) i onda

--- Kraj citata ---
jel ko priznaje tvoju gileru, ili lunu? lunu 70...

jel bitno uopce

jel ti bitno kad se prevezes po kvartu i svi vicu aaaaaa

shegy:

--- Citat: CoK - 16 Rujan, 2010, 20:05:23 ---jel ko priznaje tvoju gileru, ili lunu? lunu 70...

jel bitno uopce

jel ti bitno kad se prevezes po kvartu i svi vicu aaaaaa

--- Kraj citata ---

pa ne .. al moja gilera KAO vrijedi 3000 kn maxx a on bi za svog boatiana 3800 i neda ispod... okej sto on neda al on toliko "vrijedi"

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju