Općenito > Slike i filmovi o skuterima
Baotian Racing
BilyPiton:
--- Citat: Drnda-1 - 15 Rujan, 2010, 13:18:23 ---gle, polovno se uzme za 4-5 tisuca, a baotian za 1-2 tisuce, nije velika razlika u cijeni, ovjes, kocnice, svjetla, sve je puno bolje.... tuning malo skuplji ali pola je polovno pa opet nije nesto skupo.. a mozes i staviti vecu masinu na ramu npr nrg ili runner ide vxr na njih, ili nije bitno.. za malu razliku u cijeni i sigurniji sam i idem puuuuno brze..
--- Kraj citata ---
ak je tebi isto dat 2 000 kn i 5 000 kn onda mi daj 5tkn a ja cu tebi 2tkn ???
Drnda:
nie isto niti sam rekao da je.. ::)
npr ja sam bivseg sfa nasao za 1200 kn,...
vekyyy:
Cirkus Kolorado
Bilo mi je sedam godina
odlucili stric i strina
da me malko razonode
u cirkus da me vode
Da vidim slonove, lavove i majmune
i sarenu kinesku lepezu
a ja maleni klipa maleni
hocu samo da vidim tetku na trapezu
Vidi striko o cemu se radi
smijeska se i ceska po bradi
pa mi veli mali, mali mangupe
ti nisi na cacu nego, nego na mene
ko te, ko te ne zna, mali mangupe
ti nisi na cacu nego na mene
Strina gleda slonove
strina gleda majmune
i sarenu kinesku lepezu
a strikan i ja, klipa mala dva
zinuli u tetku, tetku na trapezu
Hoces li duso, hoces bela rado
da te strina vodi u cirkus Kolorado
joj hocu, hocu i hocu rado, rado
vodi me strina u cirkus Kolorado
I staro i mlado, i staro i mlado
svi, svi, svi u cirkus Kolorado
luna500rr:
--- Citat: MaXoVaC - 15 Rujan, 2010, 10:00:51 ---nemoze.....full tuning 12-ice ne moze ici kao piaggio NRG LC....sa malossi sportom... :angry9:
--- Kraj citata ---
Hahahahaha
To ti samo mislis, nije friziranje stavit kit i gljivu, nego izvuc maxsimum iz masine turpijom, drugom bregastom, ventilima, vecim karbom(30mm), pa mjenjat prirubnicu, kompletan ispuh...
To je onda tunning, naravno tada se masina vise i grije pa se pravi i kiler za ulje, mislim da imas sve na 4t forumu...
animatrix:
dobro, svaki motor se moze tunirati, al pitanje je koliko je isplativo. evo za primjer moji frendovi, furaju baotiane, imaju kit od 72cc, jedan je platio 620kn dok je drugi frend narucio preko ebaya za 288kn + sto je platio dodatno postarinu na carini. na jednom su sireni kanali u glavi i prirubnica, na drugom samo prirubnica, jedan ima 90 diznu, drugi 88, na jednom smo dirali kut paljenja, na drugom ne, rolice 4.7 i 5.1 na drugome, jedan ima kraci prijenos, drugi nesto duzi. sve u svemu, ja sa lunom i tt-om kojeg sam platio 300kn + brusni papir i turpija, dobijam ih kad god pozelim, jednostavno su klasu ispod. mozda bi oni isli dobro da se uzme bregasta i mozda glava s vecim ventilima, ali brate to je jos kojih 1000kn gore. znaci da ide kao luna treba mu kojih 1500kn cca. o piaggio 50 i auspuhom da ne pricamo..
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju