Općenito > Slike i filmovi o skuterima

Baotian Racing

<< < (10/25) > >>

luna500rr:
Neznam sto se toliko svadjate klasicnim 4t tunningom moze se i od 50ccm 4t masinice napraviti zvjer :happy8:

MaXoVaC:

--- Citat: luna500rr - 15 Rujan, 2010, 09:13:52 ---Neznam sto se toliko svadjate klasicnim 4t tunningom moze se i od 50ccm 4t masinice napraviti zvjer :happy8:

--- Kraj citata ---
nemoze.....full tuning 12-ice ne moze ici kao piaggio NRG LC....sa malossi sportom... :angry9:

BilyPiton:
joj ja vas ne razumijem motor koji kosta 20 000kn + tjuning 10=30 000 ili kinez koj kosta u prosjeku 3000kn + tjuning 10 000=13 000 naspram onih 30 000 i onda neki to idu usporedivat nema kolko para tolko muzike i to ce tak uvjek bit :dontknow:

Drnda:
gle, polovno se uzme za 4-5 tisuca, a baotian za 1-2 tisuce, nije velika razlika u cijeni, ovjes, kocnice, svjetla, sve je puno bolje.... tuning malo skuplji ali pola je polovno pa  opet nije nesto skupo.. a mozes i staviti vecu masinu na ramu npr nrg ili runner ide vxr na njih, ili nije bitno.. za malu razliku u cijeni i sigurniji sam i idem puuuuno brze..

wed007:

--- Citat: Drnda-1 - 08 Rujan, 2010, 13:09:52 ---ferkahr.. kada prvi put pocnes sarafiti oko baotiana, skuziti ces zasto ga svi mrze....  :laughing7: :laughing7:
kao i na skoro svakom kinezu, nevalja pola stvari...  ako budes nesto radio javi kako je bilo  :angry7: :toothy11:
a wed007... rox te jos nije mogao pratiti  :toothy12:

--- Kraj citata ---

Nisam uopce vidio komentar nego je buraz tu neš drko po forumu pa mi skrenuo pozornost.
Znaci taj rox ti je od aerox007 i za to vrijeme je imo samo zx-a, lakše rolice  i još par sitnica, rox me lagano prao nekih 2 do 3m na 100m, čak se i dhorvat čudil kak to ide skut kojeg je mali kinez za šaku riže složil.  :laughing7:

sam da ne ispade da tu pišem lovačke.  :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju