Općenito > Slike i filmovi o skuterima
Baotian Racing
aprilia area 51:
mislim batina mi je ok za starije ljude koji idu do kafica trgovine nogometnog igralista i tako....a za nas malde koji smo zeljnji jurnjave sarafanja tuniranja nikako nije....bokte maske koda su staklene nosaci pucaju cum malo jace zategnes ili nesto slicno....
luter:
meni se iskreno ne svida,imao sam ga i sami problemi,ali ok to je od jednog do drugog,neki odlican neki banan-kinezi- sta ces,ja sam ga prodao prije druge rege jer nije imalo smisla lomiti lovu na njega ma ko sta rekao,rade 2t i pici,a sa yamahom pre pre zadovoljan. sto se tice njegovog trokiranja,ja sam imao isti problem,a problem je struja,neka proba bobinu promjeniti i neka se neda zavarati sa tim sto svjecica pokazuje da ima struju jer na kinezu to nije mjerili,pokazuje da ima,a zapravo kada radi propucava jer bobina nedaje dovoljno i ravnomjerno,neka to proba mjenjati.
luna500rr:
Super ti je skut, tko kaze da nevalja batina, nema ljepseg zvuka nego fushi preradjen serijski spuh + gljiva + 4g rolice, cuje se ko avion glasno ide 60 stvarne, 0-50 u 8s, slabija je malo za brjega, al kad oplete na pravcu :laughing7:
Evo kako sam ja koleginu sredio, muci ga kratak prjenos, to se rjesi variom iz piaggia ili pezo-a i duzim remenom, isao bi sigurno preko 70 stvarne serijala s gljivom i rolicama:
Ovaj 'tunning' me izasao 64kn rms gljiva + malo sarafanja, diznu sam samo probusio 0,9mm svrdlom...
Za usporedbu, 0-50 ide kao serijski pezo ac :toothy12:
CoK:
ma de...
sve je to ok, ali mislim da se ne isplati ulagati u to
svaka cast sto se uopce upustate u tako nesto ali realno nemozes ocekivati nesto
da je slozen neznam kako nemoze parirati 50 2T cak serijskom skuteru a di sa nekim spuhom, dok isti moze parirati 100 4T skuteru :dontknow:
BilyPiton:
--- Citat: CoK - 09 Rujan, 2010, 20:46:11 ---ma de...
sve je to ok, ali mislim da se ne isplati ulagati u to
svaka cast sto se uopce upustate u tako nesto ali realno nemozes ocekivati nesto
da je slozen neznam kako nemoze parirati 50 2T cak serijskom skuteru a di sa nekim spuhom, dok isti moze parirati 100 4T skuteru :dontknow:
--- Kraj citata ---
:toothy3: :nono:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju