Općenito > Slike i filmovi o skuterima

Baotian Racing

<< < (7/25) > >>

ferkahr:
batina trosi ko upaljac ide dosta (55) po gradu laganini ,do trgovine i tako je motor iz sna a i ne kvari se puno....ja imam u drustvu 4 komada i svi su sretni zadovoljni motori se ne kvare jedan frend mi ima nanjemu preko 10000 km skuter nije bio ni na jednom servisu a vosi bez problema ,padali smo sa njega ,glupirali se i svasta ....ja mislim da je batina vrlo solidan skuter za te novce nea veze sto je čajniz ..... :dontknow:

Drnda:
ferkahr.. kada prvi put pocnes sarafiti oko baotiana, skuziti ces zasto ga svi mrze....  :laughing7: :laughing7:
kao i na skoro svakom kinezu, nevalja pola stvari...  ako budes nesto radio javi kako je bilo  :angry7: :toothy11:
a wed007... rox te jos nije mogao pratiti  :toothy12:

ferkahr:
hehe ok kako kažeš  :dontknow: ali ovako na prvi dojam su dobri  :toothy9:

Drnda:
za kuca poso-poso kuca su u vecini slucajeva ok, ali u mene nijedan nije docekao 3 regu, znaci prvu je nov, na drugu ne treba ici, a vec tada su satrani, trecu ni ne doceka.. a nije bitno jel voze stariji ili mladji, pocnu se kvariti, sajle pucaju, plastike ispucaju pa puknu  :laughing7:

ferkahr:
plastike to je istinito .....to i mom legi i trokira mu ali ide ..... nekad 20 nekad 60 al ide haha

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju