Tehnički kutak > Injection

Piaggio nrg mc3 purejet problem

<< < (8/11) > >>

gtivr6:
a taj metalni pipak ispod čašice, sam oprao sa vodom toplom, pošto nisam imo benzina kod sebe u tom trenutku, i kad sam ga opro pod toplom vodom onda sam ga u benzinu još opro i streso sve, i opet opro u benzinu... i vratio.. e sad jel moguce i da je voda tu nešto zajebala ? al nebi reko ni da je kap bila vode, kad sam sve opro :(((

gtivr6:
Dajte molim vas, nije valjda da nitko nezna do čeg može bit.. to mi je jedino prijevozno sredstvo, i sad nakon ovog neznam šta ću.. Dali smijem zalit benzinom svjećicu pa ga pokušat tako upalit, ili se to na purejetu nesmije radit .. pomoziteeeeeeeeeeeeeee  :'( :'( :'(

Iwo SR Tuono:
ovako, male greške da ispravim ;)
Emulzija nije smjesa vode i benzina nego ulja i vlage iz zraka!
Kao takva ona i ne smeta puno jer ja nisam čistio preko godinu dana čašicu jer me nervira kad ju zavrćem natrag uvijek mi neki navoj provrti  :angry7:

ti ovdje nisi mogao puno pogriješiti, to je negdje do sastavljanja, jesi provjerio tamo da ti možda ne fali gumica ona mala kuda se čašica puni emulzijom?

Kamba:
..a vlaga iz zraka je šta...VODA kondenzirana....sj#bo sam za benzin,mislio sam na ulje...meni je smetalo i malo ako je bilo u čašici...čim očistim motor ide normalno... :dontknow:

Iwo SR Tuono:
znam da je voda, ali ljudi sebi predstvljaju to da im motor mješa 2t ulje i vodu iz rashladnog sistema zbog nedostatka znanja i iskustva na skuterima, zato je uvijek bolje reć vlaga iz zraka da ne zbunjuješ početnike ;)

sad ima raznih ulja koja vežu vlagu više a neka vežu manje, znam da npr TTS je meni radio emulziju dosta dok Selenia koju sam točio dok je bila piaggio partner je upola manje radila emulziju.
Mom motoru to nikad nije smetalo,ali sam znao očistit s vremena na vrijeme

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju