Tehnički kutak > Injection
Piaggio nrg mc3 purejet problem
gtivr6:
Pozdrav ekipa!
Imam piaggio nrg mc3 2002 purejet-a.. i sve je bilo u redu s motorom do neki dan kad je motor počeo zajebavat.
Naime, radi se o ovome: 1. Dam kontakt, pustim da odradi pumpa, upalim ga, i lampica od pumpe i dalje svijetli, i motor ne prima gas.. Ugasim ga, upalim i radi (ali kratko)
2. Dam kontakt, pustim da odradi pumpa, upalim ga, sve normalno, vozim se 15m i lampica od pumpe pocme blinkat i motor takodjer izgubi snagu i ne reagira na gas.. Ugasim ga, upalim i opet vozim 15m i opet ista stvar....
Znači, svakih 15m se to desava sad..
Dali je netko imao sličnih problema i zna o čemu se radi, da podijeli samnom! Hvala vam ! :headbang:
gtivr6:
Btw; vidio sam temu ispod moje, i vidim da pričate o svjećici.. Svjećica je stavljena prije kojih 1000km orginalna Piaggio za taj motor! Tako da mislim da nije problem u samoj svjećici!
Nego sam takodjer pomislio da bi nešto moglo bit zaštopano, ali se ne usudim prćkat po tom svemu da nebi nešto otišlo po zlu :)
Tadr3:
pogledaj kontakte, tj utikače na dizni, mozda ti je i pumpa goriva pri kraju
gtivr6:
Hvala na odgovoru, svi konektori su pregledani prošli tjedan kad je motor bio bez plastika, i sve je funkcioniralo do eto danas..
Moguce da je i pumpa goriva pri kraju.. Al necu ništa nagadjat..
Kako to da se nitko od forumaša nije našao u sličnoj situaciji ?, Dajte malo objasnite :)
Iwo SR Tuono:
gubiš tlak benzina negdje
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju