Tehnički kutak > Injection

Piaggio nrg mc3 purejet problem

<< < (6/11) > >>

Iwo SR Tuono:
ti imaš jedan injektor koji je sastavljen od benzinskog i zračnog (ejektor,mislim da se tako zove stručno xD )
e sad ti trebaš taj benzinski odnijet čistit (zeleni)

meni su za corsu 1.2i 96 godište, rekli za 4 komada injektora sa skidanjem i stavljanjem 400kn, što i nije tako puno

ali ti ćeš na skuteru sam morat skinut injektor jer će te ovi čudno pogledat

injektori se čiste kad se unutra nabere previše sitne prljavštine i kad recimo se nataloži kamenac iz vode u benzinu

ako si točio na ini ili u rodijačkim pumpama injektor je zrel za čišćenje

dok recimo moj ima 30 000 km i nije čišćen, ali omv 100 sipam samo

btw iako je tehnologija ista ditech/purejet dojma sam da su injektori u piaggio lošije kvalitete i osjetljiviji ;)

gtivr6:
Da budem sad išao skinut čašicu pa ču vidjet kakva je ona, ako je u redu, onda skidam injektor i u ponedjeljak ga nosim na čišćenje.. Ah točim malo ina malo omv.. većinom na omvu ali i na ini par puta.. ah kad je to naše gorivo smeće  ???

gtivr6:
Otvorio sam čašicu, kad sam je skino unutra je bilo bijelih naslaga, to sam isprao i očistio sve, e sad skinuo sam iz injektora neki dio, u kojem je takodjer puno naslaga, neki metalni dio, i sad sam ga natopio u benzin pa cu ga propuhat zrakom kasnije da vidim jesam šta napravio :D

Kamba:
...e to majstore...sad to složi....i probaj...te bijele naslage su problem...to je emulzija vode i goriva....toči samo na omw-u i to stotku...nebi trebo imat problema...

gtivr6:
Ovako imam problem, sve sam počistio i kad sam slozio nazad motor trokira, nemoze krenut s mjesta, a kad krene max brzina mu je 30km/h.. u čem bi mogo bit problem ? sumnjam da se išta moglo sjebat... Jedino sam možda pogriješio ovdje: kad sam skino to dvoje sa injektora, dao sam kontakt, i dok je pumpa radila benzin je dolje kapao na pod, ali mislim da tu nebi trebao bit nikakav problem zato što motor nisam upalio, samo dao kontakt.. pomazite ljudi :(((((((

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju