Tehnički kutak > Garaža

Aprilia Area 51 - Tuzla

<< < (12/15) > >>

Jump33r:

--- Citat: Pupo - 20 Rujan, 2010, 09:11:37 ---Ako ti je ponudio ovu plavu džabe, nemaš šta previše razmišljat. Boja je i više nego lijepa a bolje pare od boje potrošit na pripremu il nešto od dijelova. Jedan kolega sa foruma je htio farbat u tu plavu od golfa i cijena je extra  :toothy11:

--- Kraj citata ---

A kolika je otprilike cijena ove boje od r32 ako se smi znat.. ???  :binkybaby:

Deny:
250 gr 34 eura sa najskupjim lakom :)

Jump33r:

--- Citat: Deny - 20 Rujan, 2010, 19:33:47 ---250 gr 34 eura sa najskupjim lakom :)

--- Kraj citata ---
:falafala: , pa nije tako strasno.. :binkybaby:

animaltrainer:
Gdje ces lakirat Edo ? Po meni najbolje Agi gore da odvezes, ima covjek najmoderniju opremu, ne moras mu ni kod donijeti, samo reci s kojeg auta hoces boju i on je vec ima  :icon_biggrin:, mislim da smo se mimoisli danas u Slavinovicima, ali kasno skontah  :)

eddo_tz:
imam svog cojka u Zivinicama, radi mi sve džaba, samo mu donesem plastike i materijal  :headbang: ... ja njemu vrsim servis guma i pranje auta džaba tako da ne mislite da je ispomoc jednosmjerna  :icon_biggrin: ...

a i da nemam ovog lika nebi nosio Agi, ago voli sfuserit, pogotov u zadnje vrijeme, svjet se masovno zali ... kad bi me ovaj u zivinicama odbio dao bi samiru da mi lakira motor pa nek kosta kolko kosta, on bi bar zvekno i kakav airbrush na bajk  :headbang: ...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju