Tehnički kutak > Garaža
Aprilia Area 51 - Tuzla
eddo_tz:
Evo danas sam se odlucio da zavrsavam sezonu i pocinjem lagano sa projektom tako da zamolio bi admine da sad prebace temu u adekvatan forum, ide mali projektic sa areom ...
ama bas sve sugestije prihvatam, i dalje trazim one dijelove iz prvog post-a, ako iko ista ima il da zna nekog ko ima, kontaktirajte me il ovdje il putem mail-a ([email protected] <--to je ujedno i msn) ...
evo slikice danas, lagano pranje, pa sarafanje:
e sad ono sto me dodatno zanima, dakle planiram pokupovat malossi dijelove za prenos (multivar, rolnice, remen, oprugice i centralni) ... ono sto ne znam jeste sta da kupim ... kolko grama rolnice, koju velicinu remena, koji centralni i koje oprugice ... na motoru je gljiva + delorto carb zasad ... bice i ZX preko zime zajedno sa malossi-jevim prenosom ... ajde predlozite nesto ...
I jedno pitanje, koje su ovo rolnice (koji proizvodjac):
replcnt:
nedavno mi je prijatelj uzeo takve rolice za neosa, al takve iste male i bile su Top Performances
Pupo:
Lijepo area izgleda, kao i svaka :icon_biggrin: Pogotovo bez retrovizora samo kod nas murjaci baš to nevole.
Ja sam isto imao problema sa brdom, stvar je rješena sa multivarom, rolicama koje su došle s njim i topovim ljubičastim federom. Isto tako trebaš provjerit u kakvom je stanju remen.
Da li možeš uslikati prednje svjetlo jer nisam vidio kod nas da ima bez leća.
lp
eddo_tz:
2 replcnt kakva je razlika u kvaliteti izmedju top performances-a i malossi-a, koje su bolje, kvalitetnije, jer ja planiram komplet malossi prenos da radim ...
2 Pupo hvala prijatelju, ja sam ako vjerujes ovaj model ganjo 2 godine, jako je tesko uganjat je jer je poprilicno rjetka, al eto napokon je tu i sacu je ispostovat kolko mognem ... multivar i sve vec je navedeno da kupujem, uzecu sve malossi, remen je odlican, centralni feder je u losem stanju kao i rolnice, al svejedno sad sve mjenjam tako da mislim da vise necu imat problema sa brdom ... a sto se tice prednjeg svjetla, eto gore u prvim slikama, prve 3 slike se lijepo vide (pogotov treca) pa pogledaj, znaci kod mene je najobicnije svjetlo, a hocu ono sa lecama jer planiram i xenone stavit pa mislim da ce bit dosta ljepse sa lecama nego ovako ...
i de nek mi neko predlozi sta da kupim sto se tice rolnica, remena i onih malih federa u kvacilu ... uzecu malossi multivar, malossi bjeli centralni (ne znam uopste imal kod nas u BH topov ljubicasti, i cini mi se da sam negdje na forumu cito da je kao svejedno dal stavio topov ljubicasti il malossi bjeli) ... takodje planiram stavljat ZX tako da ako je neki drugi malossi feder bolja opcija od bjelog recite ... na skutu je vec gljiva i delorto carb ...
hvala unaprijed ...
mhr-team:
svaka čast na arei... želim ti puno sretno pređenih kilometara sa njom....
što se tiče rolica a i svega ostaloga, malossi i top performance nemožeš uopće uspoređivat, jer malossi je u svemu za 3klase bolji.... tako da stavi malossi nećeš pogriješiti :icon_thumright:
e sad.... ako ćeš stavljati zx-a onda stavi centralni feder žuti, a oprugice kvačila crvene (njih dobiješ uz auspuh) a što se rolica tiče na zx-a idu oko 5,7 do 6,2
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju