Tehnički kutak > Garaža
Aprilia Area 51 - Tuzla
aprilia area 51:
to je u redu da se malo mrda...to je zupcanik od alnasera...
a to za vodu provjeri da ti nepusta na flasici ili hladnjaku zato jer su flasica i hladnjak oblozeni plastikama pa nemoze kapat po podu od njih i pogledaj vodenu otvori pa vidi mozda tuda pusta dolje....
eddo_tz:
vodena je potpuno nova, postavljena zajedno sa svim ostalim djelovima prije 2 dana ... al provjericu to sve za svaki slucaj nekad novo ne mora znacit da je ispravno :dontknow: ...
aprilia area 51:
kazem ti pregledaj flasicu i hladnjak tj kiler i crjeva da ti negdje nepusta mosta se koja selna odpustila pa ta pusta....
Pupo:
Da ti nije brtva glave propišala? Uglavnom, 2 deca vode nije malo jet u sistem stane možda litra... Nemože ti petina vode sam nestat!
A to što ti skuter neide uzbrdo, to je problem s poštelanosti varijatora, ja sam imao isti problem koji je rješen multivarom i novim remenom.
LP
eddo_tz:
2 Pupo rjesen je drug problem brda na isti nacin ko sto si i ti uradio, eto gore iznad par slika djelova pokupovanih ... nego da te pitam, koje ti koristis rolnice i oprugice u kvacilu, ja sam postavio serijske 7g sto sam dobio s multivarom, bijeli centralni i crne oprugice ... auspuh je jos uvijek (ja mislim) serijski samo sto nema onog malog nastavka (mislim da je to katalizator) ... ZX je u planu ... BTW Pupo kad si ti stavio multivar i ostalo, kolko ti je motor mogo ic? moj sad hladno nabere 70 jel to oke?
pregledacu decki sto se vode tice krenucu redom od flasice prema dole ama bas sva crijeva i sve cu pregledat ...
i sta kazete ovih par milimetara lufta sto zubcanik ima to je oke? posto malo me nervira jer zvecka kad je motor upaljen ...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju