Tehnički kutak > Tuning skutera
Aerox sa LeoVince ZX stelanje
bega:
--- Citat: mario_f15 - 05 Rujan, 2010, 20:33:24 ---diznu oko 68, i red sponge
stavi bijeli malossi centralni
i rolice negdje oko 4gr +-
probaj sa zutim federima kvacila...
--- Kraj citata ---
Da nece bijeli biti premekan...i ovako mi remen upada previse dole u zadnje polutke,pa start je malo cudan :)
SlowRider:
Imas li sajbicu ispred ventilatora i bolcne? http://img19.imageshack.us/img19/3442/photo0003pf.jpg
bega:
--- Citat: SlowRider - 06 Rujan, 2010, 09:27:31 ---Imas li sajbicu ispred ventilatora i bolcne? http://img19.imageshack.us/img19/3442/photo0003pf.jpg
--- Kraj citata ---
Sajbicu uz vario nisam dobio.Upustvo koje sam dobio sa polini variomatom,pise da sajbica postoji,samo ako se nalazi u kutiji :) medjutim kod mene nema.
Budem vidio da kupim TOP-ov remen tu u Karlovcu.Najgore sto je meni skoro sve daleko preko 100 kilometara,pa sad da za sitnicu idem direktno tamo i nije bas lako :(
Kad ustelam budem javio sta sam sve stavio.Drug mi jedan ima aeroxa pa cu vidjeti mozda danas kod njega sta sve ima od dijelova u prenosu i mozda vidim ujedno koji je karb stavio.Ako neko ima ideju opet neku neka posta ;)
Da barem imam ista teze valjke pa da probam.Budem nesto iskomobinovao dok vremena :)
SlowRider:
--- Citat: bega - 06 Rujan, 2010, 17:55:39 ---Sajbicu uz vario nisam dobio.Upustvo koje sam dobio sa polini variomatom,pise da sajbica postoji,samo ako se nalazi u kutiji :) medjutim kod mene nema.
Budem vidio da kupim TOP-ov remen tu u Karlovcu.Najgore sto je meni skoro sve daleko preko 100 kilometara,pa sad da za sitnicu idem direktno tamo i nije bas lako :(
Kad ustelam budem javio sta sam sve stavio.Drug mi jedan ima aeroxa pa cu vidjeti mozda danas kod njega sta sve ima od dijelova u prenosu i mozda vidim ujedno koji je karb stavio.Ako neko ima ideju opet neku neka posta ;)
Da barem imam ista teze valjke pa da probam.Budem nesto iskomobinovao dok vremena :)
--- Kraj citata ---
moras staviti sajbicu inace nema dobrog starta, za sajbicu se mozes snaci, a moze se i napraviti :icon_thumright: ucinak sajbice na start je veci nego bilo kakav drugi dio ;)
bega:
--- Citat: SlowRider - 06 Rujan, 2010, 18:44:15 ---moras staviti sajbicu inace nema dobrog starta, za sajbicu se mozes snaci, a moze se i napraviti :icon_thumright: ucinak sajbice na start je veci nego bilo kakav drugi dio ;)
--- Kraj citata ---
Stavio sam serijsku sajbicu...sorry malo sam zaboravio u prethodnom postu napisati.Budem mozda sutra probao nabaviti barem diznu 68-70 pa da vidim ima li promjene.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju