Tehnički kutak > Tuning skutera
Aerox sa LeoVince ZX stelanje
bega:
Da li netko zna da li je polini remen obicni(ne kevlar) ista duzi od yamahinog serijskog?Ili mozda od TOP-a remen(kevlar) ?Za TOP-ov znam da je siri,a je li duzi?Gledao sam kod jednog prijatelja aerox-a,i on ima serijski remene,polini vario stariji malo i poklopac variomata je 25°.Kod njega remen super stoji,jedino jos sto ima crni centralni koji je 15% jaci,a ja sam stavljao 22% plavi polini i opet nece gor remen da drzi :S
Stvarno nemam ideje vise kako da napravim da remen gore malo bude u zadnjim polutkama.Sajbicu deblju ne mogu jer necu moci zaserafiti normalno maticu,jer je i ovako vec na kraju.
bega:
Je li itko nasao rjesenje kod minarelli masina za prenos uz minimalnu cijenu? :)
Steta sto ode s piaggia ali eto,tako je kako je.Pokusavao remen stavljati neki od meni se cini peugeota,super stoji nazad ali nikako da napravim da fino malo trga na startu i do 15 km/h da se ne vuce.Mislim ide on do 15 km/h ali nakon toga tek osjetis onu pravu snagu.
Znaci taj remen od peugeota je stajao nazad tacno ravno s polutakama,ali opet isto se ponasao kao s onim serijskim remenom.I krajnja je uzas s podloskom :) ali bez nje na startu koma.Probacu jos federe kvacila mijenjati.Da stavim npr. mekse federe,mozda cak i serijske,plavu oprugu pa da vidim kako to se ponasa ;) samo ne znam koje rolice onda,mozda 4.5 ili tu negdje,jer jaci feder je.
Nix666:
mozda sam u krivu, ali ja mislim da previse ocekujes od tog set up-a...
avr freak:
--- Citat: Nix666 - 14 Rujan, 2010, 14:28:59 ---mozda sam u krivu, ali ja mislim da previse ocekujes od tog set up-a...
--- Kraj citata ---
pralas:
koliko sam ja shvatio on se tebe vuce do 15kmh a nakon toga povuce kako treba...e onda trebas staviti tvrde federe kvacila,jer oni utjecu direktno na start i nista vise...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju