Tehnički kutak > Tuning skutera
LJUDI Pomoć !!! Derbi GP 1 ne pali,....
dante1307:
ma ljudi probao sam tri svjećice,.... ngk,... ngk R,.... Champion,...... itd,..... probao sam i sa jednim namotajem
i magnetom i sa drugim namotajem i magnetom,.... probao sam ih čak i kombinirat zajedno,...
magnet od jednog stavio na drugi,.... evo sad sam po 100 put,... probao,...
Vergla k lud,.... i iz filtera tj imam gljivu ide dim,.......????? What a fuck??? Poćinjem vjerovat da baca slabu
iskru,..... ili može čak biti da iskru baci u krivom taktu,... tj. ispuhu,.... a ne u kompresiji,...????
Pa ne mogu da vjerujem da sam sa tim namotajem i magnetom sto je bio na masini sjebao svoju Bubinu,....???
ili baca slabu iskru ili je baca u krivom momentu,...???
neznam ,.... ludim,.... polagano,.... već se 3 dana jeb,......em,......????? kupit ču biciklo,......
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa,..............................................aaaaa
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa,................................................. :laughing9: :laughing6: :laughing3:
:laughing11: :toothy10: :notworthy: :nono: :jerk: :icon_tongue: :icon_scratch: :help: :headbang: :toothy9: :angry9: :dontknow: ??? ??? ??? ??? ??? ??? ???
LoveStunt:
a pa kakva tebi stuja ide ... da ju nisi mozda okrenuo na krivu stranu pa ti baca iskru u krivo vrijeme...
a i ako kazes da vergla ko lud ....to bi ti ond ai kompresija mogla biti...a i rekao si da si probao staviti prst i da ''osjetis'' pritisak ili kako si vec rekao....
a ako je kompresija dobra a ti verglas i drzis prst ,prst bi jedva mogao drzati....
dante1307:
paljenje se ne moze krivo staviti,... tj. namotaji,.... jer imaju dvije rupe gore,...dva vijka,... i jedan vijak dolje,...
nema sanse da ga krivo okrenes,..... a sto se tice kompresije,.... prst ne može da drzi,.... kad dođe do kompresije
onako prsne pritisak oko prsta,......
paljenje stoji ok,... kompresija ok,.... bubina za k,...........!!!!!!!!!
ima li tko bubinu za piaggia,....??????? Hvala,....
LoveStunt:
--- Citat: dante1307 - 05 Rujan, 2010, 14:31:18 ---paljenje se ne moze krivo staviti,... tj. namotaji,.... jer imaju dvije rupe gore,...dva vijka,... i jedan vijak dolje,...
nema sanse da ga krivo okrenes,..... a sto se tice kompresije,.... prst ne može da drzi,.... kad dođe do kompresije
onako prsne pritisak oko prsta,......
paljenje stoji ok,... kompresija ok,.... bubina za k,...........!!!!!!!!!
ima li tko bubinu za piaggia,....??????? Hvala,....
--- Kraj citata ---
ako ti mislis da je kompresija i paljenje oke...
onda stavi oglas da kupujes bobinu ...a i potrazi si sam malo po oglasima....
dante1307:
oćito da ću to morat da ućinim,...
javim ti ako nađem kakvo rješenje,.....????
a molim te javi i ti meni ako šta skužiš što je sa tvojom pilom,....????
:frajer:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju