Tehnički kutak > Tuning skutera
LJUDI Pomoć !!! Derbi GP 1 ne pali,....
LoveStunt:
--- Citat: dante1307 - 05 Rujan, 2010, 15:08:35 ---oćito da ću to morat da ućinim,...
javim ti ako nađem kakvo rješenje,.....????
a molim te javi i ti meni ako šta skužiš što je sa tvojom pilom,....????
:frajer:
--- Kraj citata ---
hocu...
ali meni je bio drugi problem ...moj je radio k dok je hladan a cim se ugrije nemozes stat i pustit gas jer se ugasi..... marao sa drzati full gas da se ne ugasi i kada drzim full gas nece niti krenut .....trokirao je.... :dontknow:
speed:
--- Citat: LoveStunt - 05 Rujan, 2010, 16:11:37 ---hocu...
ali meni je bio drugi problem ...moj je radio k dok je hladan a cim se ugrije nemozes stat i pustit gas jer se ugasi..... marao sa drzati full gas da se ne ugasi i kada drzim full gas nece niti krenut .....trokirao je.... :dontknow:
--- Kraj citata ---
falsh zrak
walkay:
Pogledaj, jel vuce negdje fals zraka, ako ne onda stavi ruku ispred airboxa da ti ne vuce opce zraka kad ga verglas! Kod mene je bila fora, kad sam zajebavao el.blokadu da ga namjestim na 50 km onda mi se stalno ugasio, i nisam ga mogao kasnije upaliti. Stavio sam ruku ispred airboxa da ne vuce zraka, pa mi se upalio brzo, ali drzi zatvoreno dok se ne upali, tj. dok ne vidis da ce se upaliti! Probaj! :icon_thumright:
animatrix:
jesi gledao usisne lamelice?
dante1307:
HALO ljudi,.... problem rjesen,..... bile su to lamelice,..... bilo je prljacštine na njima,.... i bile su otvorene,...
komadici od dihtunga,.... ocistio,... vratio nazad,... i đubre upali od prve,.... prede kao mala maca,....
:toothy10: Hvala,.... svima na pomoći,..... :notworthy:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju