Ostalo > Svijet računala i mobitela

acer problem - linux

<< < (2/5) > >>

sqt_driver:

--- Citat: PROOF - 04 Rujan, 2010, 22:01:01 ---ali mi nisi odg zasto moram instalirat na neparticiono mjesto :D

--- Kraj citata ---

sta ti to znaci?

odes u bios, stavis boot sequence cd/dvd rom, ubacis dvd od 7-ice i dalje je lako, samo formatiras kad te pita di ces instalirat...

PROOF:
znaci imam 500 gb napravim jednu particiju 250 gb i jednu 200... ovih 50 gb sto je ostalo je neparticiono  :icon_biggrin: :icon_biggrin: :icon_biggrin:

sqt_driver:

--- Citat: PROOF - 04 Rujan, 2010, 22:17:17 ---znaci imam 500 gb napravim jednu particiju 250 gb i jednu 200... ovih 50 gb sto je ostalo je neparticiono  :icon_biggrin: :icon_biggrin: :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---

:laughing9: neparticionirano... ne znam da li se zafrkavas ili sta al dobro...

stavi 250 za drugu, ili napravi jednu particiju, kad instaliras windowse, desna tipka my computer-> manage -> storage -> disk management i napravi drugu particiju od neparticioniranog.

sta je problem da nece obuhvatit i tih 50 GB ili sta?

inace uvijek na disku ostane jedan dio neparticioniran, ali bas 50GB ne znam, ne sjecam se koliko je na mom ostalo... ako ne zeli particionirat tih 50 GB onda ce ionako ostat u tom stanju.

uglavnom odgovor je da ne mozes instalat windowse ni nista na neparticionirano podrucje jer nije pretvoreno u ni jedan file system. dakle nije formatirano u NTFS file system.

PROOF:
tak mi je reko funky zato mi je bilo cudno :D   nisam reko da nece tih 50 gb stavit nego sam ti tako pokuso obajsnit na sta mislim :D :D napravio bi 3 particije... 20 gb winsi ,250 druga i sta ostane treca.... budem sutra ...

sqt_driver:

--- Citat: PROOF - 04 Rujan, 2010, 22:33:52 ---tak mi je reko funky zato mi je bilo cudno :D   nisam reko da nece tih 50 gb stavit nego sam ti tako pokuso obajsnit na sta mislim :D :D napravio bi 3 particije... 20 gb winsi ,250 druga i sta ostane treca.... budem sutra ...

--- Kraj citata ---

aha, samo napravi za windowse, instaliraj ih i ostale mozes iz my computera...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju