Ostalo > Svijet računala i mobitela

acer problem - linux

<< < (3/5) > >>

palmers:
ako hoces linux stavi ubuntu pa vidi jel ti treba win7!
ova verzija nije za programere, a i 90% programera ne koristi linux tako da ona gore izjava da je za programere nema veze sa time, ja sam te struke pa ga imama na virtualnoj masini uglavnom za test i neke druge stvari, programe koji su zahtjevni i potrebni da budu stabilni..

ubuntu besplatno skines i instaliras..

uzivaj

PROOF:
ajde mi ti onda objasni kako iz ove situacije pokrenem linuxe :D

sqt_driver:

--- Citat: palmers - 04 Rujan, 2010, 22:56:47 ---ako hoces linux stavi ubuntu pa vidi jel ti treba win7!
ova verzija nije za programere, a i 90% programera ne koristi linux tako da ona gore izjava da je za programere nema veze sa time, ja sam te struke pa ga imama na virtualnoj masini uglavnom za test i neke druge stvari, programe koji su zahtjevni i potrebni da budu stabilni..

ubuntu besplatno skines i instaliras..

uzivaj

--- Kraj citata ---

e ajde nemoj ga veslat... za prosjecnog korisnika windowsi 7 su i predobri sto se tice sigurnosti, usability-a, i dostupnosti programa i igara ako to zelis. windowsi su opce prihvaceni i sav softver je optimiziran za njih.

koja si ti struka, tehnicar za racunalstvo mozda... ne zelim nikoga pljuvat ali imas linux samo da bi rekao da ga imas.

ajde mi reci za koje ti programe tako zahtjevne treba linux?

PROOF:
ja sam tehnicar za racunalstvo  :D :D :D :D :D  ajde nemojte se svadat nego mi pomozite da dignem to g#vn% nekako da bar vidim kako to funkcionira  a ako niko nezna puknut cu 7 gore i mirna hercegovina...

sqt_driver:

--- Citat: PROOF - 04 Rujan, 2010, 23:53:06 ---ja sam tehnicar za racunalstvo  :D :D :D :D :D  ajde nemojte se svadat nego mi pomozite da dignem to g#vn% nekako da bar vidim kako to funkcionira  a ako niko nezna puknut cu 7 gore i mirna hercegovina...

--- Kraj citata ---

e tek sam vidio to ti je linpus distribucija.

brisi to, to je za azijsko trziste.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju