Tehnički kutak > Tuning skutera
koje ulje?
Crazy Kuree:
Slažem se... jedino nemojte sipat ina ono u palvoj bočici jer nakon 10000km (serijala) bude ispuh skoro začepljen i na klipu i ispod karika taloga, kad se nakupi talog ispod karika preskoči karika onaj osigurač da se ne okreće i na njemu se raširi i na ispuhu pukne... inače koliko kod vas bude 1l Stihl ulja? ja sam našo po 60kn
3alfa3:
--- Citat: Crazy Kuree - 15 Lipanj, 2008, 18:06:30 ---koliko kod vas bude 1l Stihl ulja? ja sam našo po 60kn
--- Kraj citata ---
50-55kn. A ako se kupi pakiranje od 10 litara, cijena je ispod 35 kuna po litri (barem je tako bilo prije par mjeseci).
vlatko:
@3alfa3
Ja sipam od ova ulje, dali je dobro?Imam samo Tecnigas next r i tvrdi opruge
SlowRider:
Stihl je zakon ulje, dijelovi su jako cisti, garez je minimalna :icon_thumright: Jedina mana je neugodan miris (kako kome) i nesto vise dimi dok se ne zagrije. Castrol Actevo mi je ostao u sjecanju kao ulje sa najmanje dima i mirisa.
Uljevajte sto god hocete u skutere, samo ne proizvode od ine, ako planirate dugo imati skuter i odvrtiti dosta km onda malo razmislite sto cete uljevati u skuter.
Da upitam vlasnike 2-t skutera, da li smrdite po dimu vaseg skutera nakon voznje?
Ja nikada nisam osjetio miris dima na odjeci. :frajer:
igor.sb:
--- Citat: SlowRider - 15 Lipanj, 2008, 20:27:55 ---Da upitam vlasnike 2-t skutera, da li smrdite po dimu vaseg skutera nakon voznje?
Ja nikada nisam osjetio miris dima na odjeci. :frajer:
--- Kraj citata ---
ne osjetis ti ali osjete drugi :dontknow:
cesto cura zna reci smrds po motoru.....''nemoj zezat!!!'' :icon_biggrin:
btw...nisam bas primjetio da mi sa sthilom nesto previse dimi a i ne smrdi mi
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju