Tehnički kutak > Tuning skutera

koje ulje?

<< < (12/33) > >>

igor.sb:
ma mos ti do sutra pricat

dam se kladiti da ima onih koji sipaju tts na serijali + voze na gljivi (nenastelan karb) + bez grijanja motora/full gass

:zubo:

zoki_NRG:
za za nrg koji je serijala koristim od agipa, u trgovini dode 98 kuna i ja sam zadovoljan
vecina frendova koristi TTS
jedan frend koristi ipone, onas sta mirisi po jagodi, i kaze da je zadovoljan
a jedan koristi od motula, zove ti se motul 2T racing tako nesto dode 165 kuna, tako nesto

SlowRider:
Koristim do 3 puta jeftinije ulje, a presao sam preko 3 puta vise od onih koji su koristili skuplje ulje

charnel:

--- Citat: SlowRider - 14 Lipanj, 2008, 19:10:27 ---Koristim do 3 puta jeftinije ulje, a presao sam preko 3 puta vise od onih koji su koristili skuplje ulje

--- Kraj citata ---

a koje koristis?

vpucko:
daj jbt furam ono omv bixxol za 48 kn i cao! a jbt tu neke spike pazi njeg:

--- Citat: zoki_NRG - 14 Lipanj, 2008, 19:02:18 ---za za nrg koji je serijala koristim od agipa, u trgovini dode 98 kuna i ja sam zadovoljan
vecina frendova koristi TTS
jedan frend koristi ipone, onas sta mirisi po jagodi, i kaze da je zadovoljan
a jedan koristi od motula, zove ti se motul 2T racing tako nesto dode 165 kuna, tako nesto

--- Kraj citata ---

ajd mi samo reci kakvu promjenu bi imao da koristis neko ulje po 20 kn KAKVO?? da mozes rec "e s ovim uljem nisam zadovoljan"? napomilnjem jos jednom na SERIJALI!

nikako!!! radit ce ti isto skuter sa tts.om i sa uljem sa bixxolom sa omv.a samo ako je serijski motor kladim se da ce ti na duge staze govorim nakon 20 t km cilindar bit u boljem stanju s omv bixxol, jer fora je to ti se ostatak ne izgorenog ulja skuplja ispod karika pa....

a da koristis polusintetiku ulje ti svo izgori!!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju