Tehnički kutak > Tuning skutera

koje ulje?

<< < (13/33) > >>

DJ RUNNER RACE:

--- Citat: vpucko - 14 Lipanj, 2008, 19:49:07 ---daj jbt furam ono omv bixxol za 48 kn i cao! a jbt tu neke spike pazi njeg:

--- Citat: zoki_NRG - 14 Lipanj, 2008, 19:02:18 ---za za nrg koji je serijala koristim od agipa, u trgovini dode 98 kuna i ja sam zadovoljan
vecina frendova koristi TTS
jedan frend koristi ipone, onas sta mirisi po jagodi, i kaze da je zadovoljan
a jedan koristi od motula, zove ti se motul 2T racing tako nesto dode 165 kuna, tako nesto

--- Kraj citata ---

ajd mi samo reci kakvu promjenu bi imao da koristis neko ulje po 20 kn KAKVO?? da mozes rec "e s ovim uljem nisam zadovoljan"? napomilnjem jos jednom na SERIJALI!

nikako!!! radit ce ti isto skuter sa tts.om i sa uljem sa bixxolom sa omv.a samo ako je serijski motor kladim se da ce ti na duge staze govorim nakon 20 t km cilindar bit u boljem stanju s omv bixxol, jer fora je to ti se ostatak ne izgorenog ulja skuplja ispod karika pa....

a da koristis polusintetiku ulje ti svo izgori!!

--- Kraj citata ---
baš to prićam cijelo vrijeme...kakvu korist imate vi od TTS...samo manjak €€€$$$ u novćaniku...TTS je za velike oretaje po 100* to prićam...kupiš polusintetiku i bok...nebude vam motor niš bolje išel ako natoćite taj TTS

danc00:
Vi bi i normalnog zbunili..... :toothy12: !   Ja još od onih svojih 5L Valvoline(ful sintetika)  ulja koje sam dobio nisam ni kap ulio...ta-man kad oču ulit pročitam OVU temu i uvjek se predomislim... :laughing6: A žao mi je da stoje u kutu, a još od 3mj mi zasvijetli rezerva tu i tamo... kaj onda, će mi riknut motor ak stavim sintetiku :binkybaby:  :jerk: !? I to još ak ulijem full sintetiku u polusintetiku...jer ima nešto još u rezervaru, da mi nešto ne eksplodira ispod sica :laughing6: ,da ne dobim nekakakv motovljev koktel!

DJ RUNNER RACE:
...stavi taj Valvoline...to je nekaj drugo od TTS-a...

vpucko:

--- Citat: danc00 - 14 Lipanj, 2008, 21:05:08 ---Vi bi i normalnog zbunili..... :toothy12: !   Ja još od onih svojih 5L Valvoline(ful sintetika)  ulja koje sam dobio nisam ni kap ulio...ta-man kad oču ulit pročitam OVU temu i uvjek se predomislim... :laughing6: A žao mi je da stoje u kutu, a još od 3mj mi zasvijetli rezerva tu i tamo... kaj onda, će mi riknut motor ak stavim sintetiku :binkybaby:  :jerk: !? I to još ak ulijem full sintetiku u polusintetiku...jer ima nešto još u rezervaru, da mi nešto ne eksplodira ispod sica :laughing6: ,da ne dobim nekakakv motovljev koktel!

--- Kraj citata ---

pa nece ti nist bit jbt pa citaj post gore, to ni nije SIGURNO da ce mu se nest dogodit nakon 20 t km, ali SIGURNIJE je! isto kao i voznja bez kacige, mos se vozit al sigurnije je s njom ;)  :frajer:

devilldey:
 :o  :icon_scratch:  i sad vi očete reć da agipovo sintetičko ulje koje preporučuje proizvođač skuta ne valja  :icon_scratch:  :dontknow:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju