Tehnički kutak > Tuning skutera

koje ulje?

<< < (5/33) > >>

speed:
ja sam se vozio na kitu sa STIHL-om i sad se i na serijali vozim,jer je ulje radjeno za visoke okretaje na motorkama,tako da je ulje provjereno :icon_thumright:

MaLi_OdvALjivAc:

--- Citat: danc00 - 09 Lipanj, 2008, 19:25:11 ---Poz, evo nemam više polusintetičkog ulja (stavljao sam Valvoline 2t durblend-60kn) i sad sad dobio 5L Valvoline 2T al sintetičko ulje i pošto imam još ulja u rezervaru polusintetike, sad me zanima jel mogu sipat samo na to sintetiku ili moram sve vadit van ovo staro ulje(ili se smiju miješat ulja??)! Jer vidim da imam malo manje od pol rezervara a stalno kad dam gas mi svijetli crveno pa me počelo to iritirat... :drunken_smilie:  Kak su to napravili nemam poma...imam ulja a svijetli ko blesavo...

--- Kraj citata ---
ja sam jednom pomesao i nije se nista desilo, sve isto

seba:
Otkad imam skuter koristim TTS :headbang:,a prićaju da je i motul dobro ulje,nisam probao pa ne znam

MaLi_OdvALjivAc:

--- Citat: seba - 09 Lipanj, 2008, 20:09:29 ---Otkad imam skuter koristim TTS :headbang:,a prićaju da je i motul dobro ulje,nisam probao pa ne znam

--- Kraj citata ---
ja znam, probaj

danc00:

--- Citat: speed - 09 Lipanj, 2008, 19:29:14 ---ja sam se vozio na kitu sa STIHL-om i sad se i na serijali vozim,jer je ulje radjeno za visoke okretaje na motorkama,tako da je ulje provjereno :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
Nisam baš to pital al ajd, sad znam, pošto stari kupuje štil ulje pa da mu ukradem malo...šali se!

Pital sam dal se može miješat polusintetika i sintetika od Valvolinea...pošto nemam više polusintetike neg samo ovo drugo! Jel moram vadit van staro ulje ili samo da ulijem sintetiku i vozim??? I za one koje imaju Aerox...jel vam isto svijetli lampica za ulje čim nije pun spremnik, ja sad imam pola tanka i svijetli ko ludo, kad dam gas...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju