Tehnički kutak > Tuning skutera

koje ulje?

<< < (4/33) > >>

hellboy_90:
ja koristim castrol tts... ulje je stvar na kojoj se ne treba štedeti... tako da mi je bolje da dodam malo više para i ne razmišljam...  :headbang:

:hello:

MaLi_OdvALjivAc:

--- Citat: hellboy_90 - 12 Listopad, 2007, 22:01:38 ---ja koristim castrol tts... ulje je stvar na kojoj se ne treba štedeti... tako da mi je bolje da dodam malo više para i ne razmišljam...  :headbang:

:hello:

--- Kraj citata ---

:icon_thumright: nemoj na tome da stedish, daj i wise ako treba i ne razmisljaj...MOTUL je skroz ok, ja ga koristim wec godinu ipo, nista ne fali... MOTUL SCOOTER POWER 100% sintetick

pitaNS:
danas sam gledao neke klince kako vežbaju karting i uživao u mirisu ulja kojim su dimili po stazi...

e sad, pitao sam to je ovo ulje Shell full sintetika, specijalno za karting!
http://www.shell.com/home/Framework?siteId=advance-en&FC2=/advance-en/html/iwgen/leftnavs/zzz_lhn4_4_0.html&FC3=/advance-en/tailored/shell_for_motorists/motorcycles/advance/product_range/products_racing_ga_2101.html

Šta može da se desi ako točim ovo ulje u svoj scoot_? ? ?
Verovatno je tako napravljeno ulje da izgoreva na višim temperaturama a posledica toga može biti šta tačno u mom cilindru? ? ?

andy:
skuteraši ja koristim TTS castrol i odlično je malo skuplje ali zakon :laughing7: :headbang:

ja mislim da boljeg nema a možda i skupljeg

danc00:
Poz, evo nemam više polusintetičkog ulja (stavljao sam Valvoline 2t durblend-60kn) i sad sad dobio 5L Valvoline 2T al sintetičko ulje i pošto imam još ulja u rezervaru polusintetike, sad me zanima jel mogu sipat samo na to sintetiku ili moram sve vadit van ovo staro ulje(ili se smiju miješat ulja??)! Jer vidim da imam malo manje od pol rezervara a stalno kad dam gas mi svijetli crveno pa me počelo to iritirat... :drunken_smilie:  Kak su to napravili nemam poma...imam ulja a svijetli ko blesavo...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju