Tehnički kutak > Blokade

Skidanje blokade na Luni(vodič uz slike)

<< < (2/8) > >>

animatrix:
meni je nekidan isla 76 uspravan sa baotianovim cdi-jem. nakon toga je pocela pucat iz auspuha ko kawa na kljuc.. nemoj nikad stavljati baotianov cdi  :icon_thumright:
kod mene i frenda sa novim nrg-em u cijelom rasponu vise-manje podjednako pokazuje. izgleda da sve ovisi kakvu lunu dobijes

Jump33r:
Jedna zamjerka,stavi slike tako da se vidu odma na forumu...  :icon_biggrin:         :binkybaby:

Faba:

--- Citat: Jump33r - 09 Rujan, 2010, 16:06:44 ---Jedna zamjerka,stavi slike tako da se vidu odma na forumu...  :icon_biggrin:         :binkybaby:

--- Kraj citata ---
jedna zamjerka,malo manje spamaj! :redface: vidis kolko toga napravimo da vlasnicima Luna bude lakse  ::)
tesko kliknut na direktan link?

radimovako zato sta neznam drugacije i toga me nije sram!naravno svima cu pomocu,a ako se nekom neda kliknut na link onda skuteri nisu za njega  :icon_thumright:

evo citat jednog posta koji govori sve o tvom znanju!(stavio si smajlić hvala  :laughing1:)

--- Citat: Jump33r - 08 Rujan, 2010, 15:44:33 ---
--- Citat: Aprilia - 08 Rujan, 2010, 14:36:05 ---Nije isto  gusenje-Motor ne prima zrak
trokiranje-motoru se dogada dekompresija
 :hvalaa:

--- Kraj citata ---

:hello:

--- Kraj citata ---

Jump33r:

--- Citat: Faba - 09 Rujan, 2010, 16:15:29 ---jedna zamjerka,malo manje spamaj! :redface: vidis kolko toga napravimo da vlasnicima Luna bude lakse  ::)
tesko kliknut na direktan link?

radimovako zato sta neznam drugacije i toga me nije sram!naravno svima cu pomocu,a ako se nekom neda kliknut na link onda skuteri nisu za njega  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

Nisan to napisa da spaman,nego ti samo govorin da bi lipse izgledalo i bilo bi preglednije.. samo to...  :icon_thumright:
A sliku na forum stavis tako da obiljezis lin i kliknes na ikonicu di ti pise slika...

wed007:

--- Citat: animatrix - 09 Rujan, 2010, 14:50:46 ---meni je nekidan isla 76 uspravan sa baotianovim cdi-jem. nakon toga je pocela pucat iz auspuha ko kawa na kljuc.. nemoj nikad stavljati baotianov cdi  :icon_thumright:
kod mene i frenda sa novim nrg-em u cijelom rasponu vise-manje podjednako pokazuje. izgleda da sve ovisi kakvu lunu dobijes

--- Kraj citata ---

ja sam na bakinu lunu (DOBRO PIŠE ) stavio baotianov cdi kaj da to vadim dolje ona se i onako ne vozi više od 35 kmh a njen cdi sam prodo pa zato pitam  :redface: :redface: :redface:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju