Tehnički kutak > Blokade
Skidanje blokade na Luni(vodič uz slike)
luna500rr:
--- Citat: animatrix - 09 Rujan, 2010, 14:50:46 ---meni je nekidan isla 76 uspravan sa baotianovim cdi-jem. nakon toga je pocela pucat iz auspuha ko kawa na kljuc.. nemoj nikad stavljati baotianov cdi :icon_thumright:
kod mene i frenda sa novim nrg-em u cijelom rasponu vise-manje podjednako pokazuje. izgleda da sve ovisi kakvu lunu dobijes
--- Kraj citata ---
Pomicao si namotaje pa valjda zato puca?
Od cega ima kakav kvalitetan CDi?
devil_ma-yela:
Faba si dao truda da sve poslika i pokaže vozačima lune kako da skinu blokade, a vi mu tu spammate umjesto da kažete "bravo Faba, sad možeš dobit forumsku člansku iskaznicu" ! :icon_biggrin: :icon_tongue:
pralas:
--- Citat: devil_ma-yela - 09 Rujan, 2010, 20:29:11 ---Faba si dao truda da sve poslika i pokaže vozačima lune kako da skinu blokade, a vi mu tu spammate umjesto da kažete "bravo Faba, sad možeš dobit forumsku člansku iskaznicu" ! :icon_biggrin: :icon_tongue:
--- Kraj citata ---
e bas to :icon_thumright:
animatrix:
vjerojatno zbog toga puca, jer baotianov cdi kako god to cudno zvuci ima promjenjiv kut paljenja, na 3800 je na 23° mislim, bas smo frend i ja gledali u manualu za baotiana. na 2t motoru znaci na 7600RPM salta na tih 23° + moja 3° i dobijes jebeno propucavanje.. ne zelim ni znati kako su se klipnjaca i lezajevi osjecali tada..
Faba:
--- Citat: devil_ma-yela - 09 Rujan, 2010, 20:29:11 ---Faba si dao truda da sve poslika i pokaže vozačima lune kako da skinu blokade, a vi mu tu spammate umjesto da kažete "bravo Faba, sad možeš dobit forumsku člansku iskaznicu" ! :icon_biggrin: :icon_tongue:
--- Kraj citata ---
nemogu :toothy12:
sam sebi sapammam temu :hmh: :laughing6:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju